v.v. Vorden gaat voor kunstgras

de aanleg is begonnen, blijf ons volgen

 • BEDRAG M2 VERKOCHT € 101.010 84% 84%

Doelstelling € 120.000

Dagelijks werken wij de tussenstand bij. Ga voor de actuele stand naar ikdoneervoor.nl/vvvorden

Laatste kunstgras nieuws

v.v. Vorden ook actief tijdens NLdoet

v.v. Vorden ook actief tijdens NLdoet

Afgelopen zaterdag werd de landelijke vrijwilligersdag van het Oranjefonds weer georganiseerd onder de naam van NLdoet. In het gehele land konden vrijwilligers allerlei verschillende en diverse klussen uitvoeren om verenigingen, stichtingen, buurten, scholen,...

Lees meer
Kunstgras heeft certificaat binnen!

Kunstgras heeft certificaat binnen!

Afgelopen vrijdag is het project Kunstgrasveld officieel opgeleverd en is als klap op de vuurpijl ook na de keuring het officiële certificaat uitgegeven, waardoor het veld officieel bespeelbaar is verklaard. Maar aangezien er rondom het kunstgrasveld ook nog overige...

Lees meer

Zo gaat het worden

Nu moet het gebeuren

Na 15 jaar inspanning, overleggen, bijeenkomsten en vele, vele uren werk door een groot aantal vrijwilligers binnen onze club, is het nu eindelijk gelukt om een oplossing te vinden voor ons veldentekort. In 2004 tijdens ons 75-jarig bestaan had onze club met 350 leden en 22 elftallen al een veldentekort. Dit werd destijds deels opgelost met de aanleg van een oefenhoek(je).

Onze club bestaat nu, 15 jaar later, uit 550 leden en 30 elftallen. Met 3 natuurgrasvelden en een oefenhoek is het veldentekort in al die jaren alleen maar gegroeid. En ondanks de lichtinstallatie op alle velden en de vergroting van de oefenhoek blijft dit een constant terugkerend probleem. Door de te hoge belasting van de wedstrijdvelden moeten trainingen worden afgelast en is het spelen van (oefen)wedstrijden door de week onmogelijk.

Oplossing veldentekort

Gelukkig is er nu eindelijk een oplossing voor het veldentekort gevonden! Het is de voetbalvereniging Vorden gelukt om samen met de VMBO-school ’t Kompaan een plan goed gekeurd te krijgen waarbij de Gemeente  Bronckhorst met 3 ton de aanleg van een kunstgrasveld grotendeels wil financieren.

Het kunstgrasveld wordt aangelegd op de plek waar nu het 3e veld ligt. En met de hogere belastbaarheid van het kunstgrasveld hebben wij dus eindelijk een oplossing voor ons veldentekort en kan de school haar sportleerlijn in de praktijk brengen.

100.000 euro nodig!

Er is alleen 1 maar …Het gehele project gaat ongeveer 400.000 euro kosten. Dit betekent dat wij als vereniging zelf nog 100.000 euro op tafel moeten krijgen. En daarom zijn wij nu met z’n allen aan zet.

 

Waarom nu?

Maar waarom nu? Waarom midden in het seizoen 2020-2021 en midden in de corona-crisis? Wanneer we nu starten met de aanleg bespaart dit de vereniging meer dan 80.000 euro! Het belangrijkste argument is natuurlijk omdat wij het kunstgrasveld als vereniging ontzettend hard nodig hebben. Door een subsidieregeling voor stichtingen en verenigingen kan 20% van de investering terug worden gevraagd. En deze regeling vervalt na 2021. Nu actie ondernemen scheelt ons dus 80.000 euro!. Bovendien heeft de huidige situatie maar eens benadrukt hoe belangrijk het is dat er buiten gesport kan worden.

Geen tijd te verliezen!

Als v.v. Vorden starten we daarom op 18 oktober met het ‘Kunstgrasveld-Project’. Vanaf dat moment lanceren wij een online ‘webshop’ waarop 10.000 vierkante meter kunstgras te koop is. Voor 10 euro per vierkante meter kan je als persoon, gezin, familie, vriendengroep, elftal, commissie, supportersgroep, bedrijf enz. enz. vierkante meter(s) kopen. Na de aanschaf (en directe betaling via IDeal) is jouw vierkante meter dan direct te zien op ons online kunstgrasveld. En wanneer je dat wil, komt jouw naam in beeld. En daarnaast maak je kans op mooie PRIJZEN! (zie binnenzijde van deze flyer).

De bal ligt bij jou!

Wij zijn zelf nu aan zet. De bal ligt nu bij jou, bij ons en bij iedereen die de vereniging en de buitensport een warm hart toe draagt. Alleen met zijn allen kunnen we er een succes van maken. Dus koop die vierkante meter(s)! Alleen dan kunnen wij eindelijk met z’n allen profiteren van het altijd bespeelbaar zijn van het kunstgrasveld en kunnen we sporten & bewegen in de buitenlucht.

Actievoorwaarden ikdoneervoor.nl/vvvorden

Graag leggen wij u in het kort de actievoorwaarden uit m.b.t. de deelname en het gebruik van de actie ‘ikdoneervoor.nl’.

De actie ‘ikdoneervoor.nl’ is een moderne en eenvoudige manier om een kunstgrasveld (gedeeltelijk) te financieren.

Via deze interactieve actiewebsite kunnen leden, supporters en andere belangstellenden van de vereniging online, altijd en overal, vierkante meters kunstgras “kopen” om de vereniging financieel te steunen bij de realisatie van het kunstgrasveld, bij de vereniging bekend als masterplan A altijd buiten kunnen sporten.

Onderstaand vindt u een korte opsomming van de actievoorwaarden.

 • De actieperiode loopt van 18 oktober 2020 tot en met 31 januari 2021.
 • Deelname is mogelijk via https://www.ikdoneervoor.nl/vvvorden.
 • De ‘aankoop’ van de vierkante meters kunstgras dient u te zien als een gift of sponsorbedrag waarbij u tevens kans maakt op een leuke prijs. U wordt geen eigenaar van de vierkante meters.
 • Voetbalvereniging Vorden wordt eigenaar van het ingezamelde actiebedrag.
 • Indien de aanleg van het kunstgrasveld onverhoopt niet door kan gaan, dan zullen de ingezamelde gelden worden ingezet voor het verbeteren van de sportaccommodatie van v.v. Vorden, bij de vereniging bekend onder masterplan B. verduurzaming accommodatie.
 • Indien het ingezamelde bedrag de kosten voor de aanleg van het kunstgrasveld overstijgt, dan zal het resterende bedrag worden ingezet voor het verbeteren van de sportaccommodatie van v.v. Vorden, bij de vereniging bekend onder masterplan B. verduurzaming accommodatie.
 • Tijdens het betalingsproces vragen wij u om uw e-mailadres. Dit doen wij om uw aankoop te kunnen bevestigen en om u op de hoogte te kunnen houden van de kunstgrasveldactie. Uw e-mailadres wordt dus uitsluitend voor deze actie gebruikt en zal niet aan derden worden verstrekt.
 • Racistische, discriminerende, aanstootgevende of kwetsende teksten of symbolen zijn niet toegestaan. De voetbalvereniging Vorden behoudt zich het recht voor om dergelijke teksten en symbolen aan te passen. Het gedoneerde geld blijft hierbij eigendom van de vereniging en kan niet worden teruggevorderd.
 • Per transactie moeten wij € 0,35 transactiekosten afdragen aan Mollie die ervoor zorgt dat wij via iDeal betalingen kunnen ontvangen. Koop je voor € 10,00 een vierkante meter, dan ontvangen wij daar € 9,65 van. Koop je voor € 100,00 aan vierkante meters dan ontvangen wij € 99,65. 
 • Aan de kunstgrasactie is een verloting verbonden. De trekking van de loten zal aan het einde van de kunstgrasactie plaatsvinden. Over de uitslag van de trekking kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Bij betaling gaat de koper akkoord met de actievoorwaarden.
 • Deze actievoorwaarden zijn eveneens inzichtelijk via de actiewebsite https://www.ikdoneervoor.nl/vvvorden