ST. Socïi-Vorden MO17-1

Team

 

Achterste rij van links naar rechts

Michiel van Gijtenbeek (leider en trainer), Tess Hietbrink, Maartje Willemsen, Demi Hertgers, Amber Hulleman, Floran van Gijtenbeek, Marijn Lichtenberg, Anne Fleur Kosse, Yrsa van Zuilekom, Froukje Menkveld, Edwin van Zuilekom (ondersteuner)

Voorste rij van links naar rechts

Jet Smit, Iris Rouwenhorst, Mirjam Huiting , Ilse Rondeel, Jasmijn van Gijtenbeek, Carlot Bremer, Joanna van Dijk

 Niet op de foto : 

Marije Rietman, Amber Wesselink, Niek Kosse (ondersteuner) Dick Wesselink (ondersteuner) en Michael Hulleman (ondersteuner)

Shirtsponsor

BEGELEIDING

Trainer: Michiel van Gijtenbeek
Leider: Edwin van Zuilekom
Leider: Niek Kosse
Leider: Dick Wesselink
Leider: Michael Huleman

Socii/Vorden MO17-1 – DVOV MO17-1

Socii/Vorden MO17-1 – DVOV MO17-1

DOELSTELLING BEHAALD, Vanuit de winterstop waren we natuurlijk gepromoveerd zoals in eerdere verslagen al vermeld. Vanaf daar heb je een doelstelling die nog niet direct volledig uitgesproken was maar wel gezegd dat we lekker in de middenmoot mee willen en moeten...

Lees meer
Socii/Vorden MO17-1 – DVOV MO17-1

OBW MO17-1 – Socii/Vorden MO17-1

PRACHTIG! Voor aanvang wedstrijd wisten we dat OBW een sterke tegenstander was aangezien we hier in de 1e seizoenshelft ook al tegen hadden gespeeld! Zie hierna de begintekst van het verslag van dus deze eerdere wedstrijd: Wat een rare wedstrijd, we hadden veel...

Lees meer

Voetbalvereniging Vorden heeft een samenwerking met buurtvereniging sv Socïi en zodoende spelen de drie meidenteams (MO13-1, MO15-1, MO17-1) als een zogenaamd ‘ST team’. Aangezien de MO17 als ‘ST Socïi-Vorden’ staat ingeschreven, is het niet mogelijk om de link met Sportlink van v.v. Vorden te maken. Vandaar dat niet de standaard teampagina getoond kan worden, maar via deze link (klik hier voor de teampagina) naar de site van sv Socïi krijgt u de gewenste informatie alsnog te zien.