ST. Socïi-Vorden MO17-1

Achterste rij van links naar rechts
Sarah Koolen, Marije Koetschruiter, Roos Radema , Vera Lenselink, Noa Schuppers

Middelste rij van links naar rechts
Jeannette Hermsen, Gitte Broekman, Lotte Radema, Femke Geurts, Erik Oldenhave , Wyke Hassefras, Mandy Rouwenhorst, Ilse Hissink, Anja Hissink

Voorste rij van links naar rechts
Alysja Pierik, Amber Moeshart, Dione Bouwmeester , Esther Tolkamp, Britt Groot Tjooitink .
Niet op de foto : Ilse de Leeuw

Shirtsponsor

BEGELEIDING

Trainer: Erik Oldenhave
Leider: Jeannette Hermsen
Leider: Anja Hissink
Grensrechter:
Verzorger:

Voetbalvereniging Vorden heeft een samenwerking met buurtvereniging sv Socïi en zodoende spelen de drie meidenteams (MO13-1, MO15-1, MO17-1) als een zogenaamd ‘ST team’. Aangezien de MO17 als ‘ST Socïi-Vorden’ staat ingeschreven, is het niet mogelijk om de link met Sportlink van v.v. Vorden te maken. Vandaar dat niet de standaard teampagina getoond kan worden, maar via deze link (klik hier voor de teampagina) naar de site van sv Socïi krijgt u de gewenste informatie alsnog te zien.