vorden 1 training

Vorden 12 mei 2015 – Komende zaterdagavond wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar ‘de supportersavond’ georganiseerd in het kader van de doelpuntenactie van Vorden 1. Op deze avond organiseert het 1e elftal ter afsluiting van het seizoen een gezellig event, inclusief een warm&koud buffet, voor alle deelnemers aan de doelpuntenactie om zodoende met elkaar dit geweldige seizoen af te sluiten.

Iedere speler heeft een aantal sponsoren/supporters weten te strikken die voor ieder gescoord doelpunt een geldbedrag betalen. Het totale bedrag dat het 1e elftal hiermee binnen haalt wordt toegevoegd aan het teambudget, waarmee zij o.a. een bijdrage betalen voor de kleding, ballen en overige materialen, een bijdrage betalen voor het trainingskamp in Noordwijk en dus ook de supportersavond financieren.

Als dank voor de ondersteuning en de geldelijke bijdrage wordt er aanstaande zaterdagavond de supportersavond georganiseerd. De deelnemers aan de doelpuntenactie hebben allemaal een uitnodiging ontvangen voor deze avond die om 18.30 uur begint en om 23.30 uur is afgelopen.

Is het totale bedrag dat u aan de doelpuntenactie kwijt bent, minder dan 35 euro dan kunt u het resterende bedrag aan het begin van de avond afrekenen bij de leider van het 1e elftal, Tim Vrielink. Dit geldt ook voor uw partner als u gezellig met zijn tweeën aanwezig bent. Dus u sponsort 1 euro per doelpunt (53 euro in totaal) en u komt samen met uw partner, dan graag de resterende 17 euro (2×35 minus 53) afrekenen bij de leider van het 1e elftal, Tim Vrielink. Voor de volledigheid vermelden wij hierbij dat u als deelnemer van de doelpuntenactie graag even aan de betreffende speler door wil geven dat je deelneemt aan deze supportersavond en met wie je eventueel komt.

supporters in kantine