pupillen vv vorden

Vorden 25 augustus 2015 – Morgenmiddag, woensdag 26 augustus 2015, wordt de eerste woensdagmiddagtraining gehouden voor het seizoen 2015-2016. Onder leiding van Peter Jansen samen met Henk Hengeveld, Henk Steintjes, Ernst te Velthuis en Derk Besselink, zullen alle Mini F, F- en E-pupillen getraind worden en zullen zij ook dit seizoen weer de beginselen van het voetbalspel onder de knie krijgen. De avondtrainingen van de E- en F-teams zullen volgende week volledig gaan starten. Zowel op maandag- en donderdagavond zullen alle 11 E- en F-teams ook een avondtraining volgen.

De woensdagmiddagtraining zal beginnen om 13.30 uur en dan komen de Mini F-pupillen en de F4 aan de beurt. Om 14.30 uur komen de F1, F2 en de F3 en om 15.30 uur de gehele E-jeugd.

De beide coördinatoren van de E- en de F-jeugd vanuit de TJC, Bas Vriend (F) en Martin Leegstra (E) zijn druk bezig om voor alle E- en F-teams een trainer te benoemen en deze in te delen op de maandag- of donderdagavond. Voor 90% is dit nu al bekend en zal dus het schema deze week bekend worden gemaakt en rond gestuurd worden. Er zullen 6 teams op maandagavond trainen en op donderdagavond 5. Ook op de website wordt het officiële schema bekend gemaakt en zullen wij u hierover informeren.

pupillen 2