vorden 1 tekeningDinsdag 28 oktober 2014 – Nadat afgelopen zondag het 1e elftal van v.v. Vorden de periodetitel heeft behaald in 3c is dit uitgebreid gevierd! Het was enorm gezellig en in de bomvolle kantine en buiten op het overdekte terras bleef het nog lang onrustig. Toen ‘s avonds de laatste bezoekers naar huis gingen, was overal duidelijk te zien dat er flink feest was gevierd. Gisterenavond was echter de kantine al weer schoon gemaakt, werd de voorraad al weer bijgevuld, werden er vele vuilniszakken met afval weg gegooid en was er buiten al flink aangeveegd.     

Vandaag zal de dinsdagploeg wellicht de laatste ‘sporen’ van de prachtige voetbalmiddag definitief uitwissen en kan het ‘normale’ voetbalritme weer opgepakt worden. Toch is het leuk om nog even terug te blikken en tevens willen wij de vele vrijwilligers en supporters bedanken voor de mooie voetbalmiddag.

Allereerst kon je via de kranten nog even  nagenieten en stonden er artikelen in diverse kranten zoals de Stentor, de Gelderlander en in het Contact. Op het internet was natuurlijk onze eigen website, maar ook bijvoorbeeld optimaal FM (https://soundcloud.com/radio-ideaal/nabeschouwing-vorden-warnsveldse-boys-26-10-2014?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=twitter)  waar de verrichtingen van het 1e elftal en de commentaren daarop terug te vinden waren. Ook via twitter en Facebook kwamen veel reacties en ook felicitaties binnen. Trainer Michel Feukkink werd zondagmiddag bedolven onder de vele felicitaties, want naast de periodetitel en het verlengen van het contract was ook nog eens zijn moeder jarig en was het zodoende voor hem een echte feestdag. Hij werd echter nog het meest verrast vlak voor de wedstrijd toen hij van één van de speelsters (Mette) een mooie tekening kreeg (zie foto) en dat het gehele team F2 hem veel succes wenste. Wat ook erg leuk was om te zien waren de vele bezoekers vanuit Sociï. Het 1e elftal van Sociï had vorige week al gespeeld en was dus vrij en samen met vele andere seniorenvoetballers, maar ook leden en ouders die vanwege de samenwerking tussen beide verenigingen de weg naar het sportpark al vaker hebben gemaakt, waren zij na afloop in de kantine om samen het feestje te vieren. Om de samenwerking nog extra kracht bij te zetten, werd er gezamellijke twee vlaggen  opgehangen (zie foto hieronder) en werd er geproost op het mooie resultaat. Bij deze wil het bestuur van v.v. Vorden alle leden, supporters, sponsoren, donateurs en overige bezoekers bedanken voor de massale steun zondagmiddag tijdens en na de wedstrijd van Vorden 1, maar wil het hierbij nadrukkelijk de vele vrijwilligers bedanken voor de extra inzet die afgelopen zondag, maandag en dinsdag in en rondom de kantine is getoond. Door deze vrijwilligers hebben wij met z’n allen een mooi feest kunnen vieren! vorden socii vorden 1 tekening