vriendinnendag 4

Vorden 27 april 2016 – Afgelopen zondag heeft v.v. Vorden samen met Sociï een vriendinnendag georganiseerd met als belangrijkste doelstelling het meisjes- en meidenvoetbal nog meer onder de aandacht te brengen. Sinds drie seizoen hebben wij bij v.v. Vorden volledige meidenteams en sinds dit seizoen is er in de samenwerking met Sociï zelfs sprake van vier teams, een E6, MD1, MC1 en een MB1. Gezamelijk zoeken wij nog echter enige aanvulling en vandaar dat het zeer positief was dat naast de ongeveer 35 speelsters er ook 10 ‘vriendinnen’ mee waren gekomen en zij met z’n allen hebben genoten van het programma.

Het begon allemaal rond 11.30 en de meiden en de organisatie waren blij dat een flinke winterse bui rond 11.40 uur over ging op weliswaar koud maar wel zonnig weer. Iedereen kon vanaf dat moment genieten en volop mee doen met een voetbalcircuit dat uit was gezet op het hoofdveld van v.v. Vorden. Omzoomd met geel-zwarte en rood-witte vlaggen, slingers en balonnen was het geheel aantrekkelijk en gezellig aangekleed en vooral het doek met de gaten, dat in het grote doel was opgehangen, was een eye-catcher.

De organisatie had tussendoor gezorgd voor een drankje en een (gezond) hapje en zodoende werden alle meiden ruim een uur lang onderhouden en zo rond 13.15 á 13.30 uur zat het erop voor iedereen. Alle deelneemsters kregen nog een fraaie herinnering mee naar huis met daarbij natuurlijk ook enkele inschrijformulieren en toen vlak voor 14.00 uur de beide ploegen van Vorden 1 en Quick 1888 1 het hoofdveld op kwamen, stonden een groot aantal meiden ook nog als erehaag opgesteld. Een aantal bleven zelfs nog ff kijken op de tribune en zodoende was het al met al een zeer geslaagde voetbaldag geworden voor zowel de voetballende meiden als de vriendinnen!

vriendinnendag 4

opkomst Vorden Quick 1888

vriendinnendag socii vorden