Vorden, 5 november 2018 – Afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen buurvrouw Ratti-Socïi, hebben de dames van Vorden VR1 hun shirt- en polosponsor Roy Dommerholt van Fysiotherapie Heersink in het zonnetje gezet. Met een bloemetje en een fraaie foto werd Roy bedankt voor zijn ondersteuning van het damesvoetbal bij v.v Vorden

Over Fysiotherapie Heersink

Fysiotherapiepraktijk Heersink is opgericht in 1980 door de toenmalige eigenaren Geert Heersink en George Dekkers. In 2014 is Geert Heersink gestopt als eigenaar en is de praktijk overgenomen door Roy Dommerholt. De praktijk is nog steeds gevestigd aan de Dorpsstraat 6, waar deze ook is begonnen. De praktijk kenmerkt zich door de huiselijke en vertrouwde sfeer. Daarnaast heeft de praktijk kwaliteit hoog in het vaandel staan.

In 2016 is de praktijk flink op de schop genomen en is deze totaal verbouwd, hierbij voldoet hij aan de eisen van deze tijd. Zo kan er nu gerevalideerd worden in de oefenzaal en is er mogelijkheid tot echografie en shockwave. Ondanks de veranderingen zijn de vertrouwde gezichten aanwezig met ieder hun specialisatie in de fysiotherapie. De fysiotherapeuten die werkzaam zijn binnen onze praktijk staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF.