logo achterhoek cup

Donderdag 11 december 2014 – Vorden 1 speelt volgende week dinsdagavond 16 december om 20.30 uur in de 2e ronde van de Achterhoek Cup tegen OBW in Zevenaar. Vorden 1 was de 1e ronde vrij nadat Ulftse Boys zich had terug getrokken wegens te weinig spelers en OBW won in de 1e ronde met 6-0 van Be Quick Zutphen.

Voor het 3e achtereenvolgende seizoen wordt door gastheer VIOD in samenwerking met de Graaschap de Achterhoek Cup georganiseerd. In het eerste jaar reikte Vorden 1 in dit ‘knock-out’ toernooi tot de halve finale waar destijds de latere winnaar Concordia Wehl net met 2-1 te sterk was. Afgelopen seizoen werd het 1e elftal al in de 2e ronde uitgeschakeld door HC’03 nadat het in de 1e ronde had gewonnen van VIOS Beltrum. In dit seizoen is het toernooi al gevorderd t/m de 1/8e finale’s, maar er dienen nog enkele wedstrijden in de 2e ronde gespeeld te worden. Zo ook de ontmoeting tussen de ‘geel-zwarten’  en de verrassende runner-up in de 2e klasse, OBW uit Zevenaar. Op het kunstgras van Sportpark Hengelder in Zevenaar zal volgende week dinsdagavond, 16 december om 20.30 uur, worden beslist welke ploeg door gaat naar de 1/8e finale.

Vorden 1 zit in het ‘bovenste’ schema en dit houdt in dat de winnaar van Vorden 1 tegen OBW 1 zal spelen tegen de winnaar van VIOD tegen SDOUC. Deze laatste ontmoeting tussen de beide kersverse 2e klassers zal eveneens gehouden worden op 16 december.

Ga voor het complete schema naar : http://www.achterhoek-cup.nl/speelschema