Vorden, 14 november 2018 – Het 4e elftal van v.v. Vorden heeft jarenlang als 3e team gefungeerd, maar heeft dit seizoen een stapje terug gedaan. Het hechte elftal onder leiding van trainer Jeroen Tijssen traint nog iedere donderdagavond fanatiek en speelt op zondagmorgen wekelijks haar wedstrijd in de res. 6e klas. Al snel werd het idee opgevat om ook buiten de wedstrijd om representatief en eenduidig als team naar buiten te treden en werden er samen met de drie sponsoren geel-zwarte polo’s aangeschaft. Afgelopen weekend werden de sponsoren Baco en Coates, Moventem en Smederij Oldenhave bedankt voor hun inbreng en ondersteuning.

Over Smederij Oldenhave:

Smederij Oldenhave is sinds 1955 als ambachtelijke siersmederij gevestigd in Vorden en de vakkennis is steeds doorgegeven van vader op zoon. Momenteel is de derde generatie Oldenhave werkzaam binnen het bedrijf. Smederij Oldenhave is een smid dat is gespecialiseerd in het restauratiesmeedwerk in de monumentenzorg. Restaureren houdt werken onder vaak lastige en soms moeilijke omstandigheden in. De smeden zien zich vaak geplaatst voor moeilijke situaties en het uitvoeren van restauratie smeedwerk vraagt om vindingrijkheid wanneer het gaat om werken in oude gebouwen, kerken en kastelen. Het uitgangspunt van Smederij Oldenhave is om de materialen altijd met zorg te restaureren en te behandelen, dit om de kwaliteit en de duurzaamheid te waarborgen.

Over Baco en Coates

Coates is een dienstverlener in Poedercoating. Wij verzorgen het poedercoaten van velerlei artikelen in diverse segmenten. Coates staat te boek als flexibel en een bedrijf dat snel kan leveren. Kwamen klanten oorspronkelijk vooral uit de Achterhoek, Lichtenvoorde blijkt nu bereikbaar voor klanten uit het hele land. Niet alleen de ruime opslagmogelijkheden spelen mee, maar ook onze servicegerichtheid, waarbij we meedenken met de klant, bijvoorbeeld door het geven van kleurmogelijkheden.

Baco verzorgt de volledige industriële reiniging van uw producten. Wij zijn expert op het gebied van ontvetten en ultrasoon reinigen. Als één van de weinige bedrijven in Nederland verzorgen wij niet alleen de reiniging van uw producten, maar ook de na-conservering. Heeft u producten voor de voedingsmiddelenindustrie, dan kunnen wij uw producten reinigen en conserveren met een food-grade olie of vet. Wij leveren bij deze dienst een reinigingsprotocol waarmee wij de veiligheid van uw producten garanderen.

Over Moventem

Het is onze missie om bij te dragen aan gefundeerde beslissingen van onze opdrachtgevers door betrouwbaar onderzoek, praktische advisering en effectieve procesbegeleiding. Daarmee willen wij maatschappelijke toegevoegde waarde creëren. Wij zijn gespecialiseerd in twee sectoren. Onze expertise wordt namelijk vooral benut door gemeenten en binnen de mobiliteitsbranche (overheden en vervoerders).