35+2egroot

Woensdag 26 november 2014 – Komende vrijdagavond is alweer de laatste competitieronde van de najaarscompetitie voor 35+ teams. Het 35+ – 1 team van v.v. Vorden kan komende vrijdag bij een gunstig resultaat zelfs kampioen worden. Het 35+-2 team speelt thuis en deze laatste competitieronde vindt vrijdagavond dus plaats op ons eigen sportpark ‘t Grote Veld.

De beide leiders van het 35+ voetbal, Hans van Dijk en Ard Kettelerij, zitten zich er al twee weken op te verheugen want na de vierde ronde werd duidelijk dat het 35+ 1 team goede kansen heeft om kampioen te worden. De ‘veteranen’ zijn dus de gehele week al in voorbereiding op hetgeen vrijdagavond te wachten staat. Iedere avond op tijd naar bed, s’morgens een extra bakje muessli, appeltje mee voor tussen de middag en vooral veel rusten, heel veel rusten.

Wij wensen hierbij de beide 35+ teams veel plezier en succes en natuurlijk bent u van harte welkom op ons Sportpark om vrijdagavond het 2e team in actie te zijn, waarbij ook de 3e helft de moeite waard is om even een kijkje te nemen.