achterhoek cup 2015

Vorden 4 juli – Gisterenavond heeft de loting plaats gevonden van de ‘Seesing Personeel – Achterhoek Cup’ . Dit seizoen wordt het toernooi, dat voor de 4e maal wordt georganiseerd,  afgewerkt volgens het Champions Leaque-model met 64 teams. Vanaf de 2e ronde gaat de knock-out fase in voor de nummers 1 en 2 uit iedere poule. Vorden 1 speelt tegen de 4e klasser VVG uit Gaanderen, 2e klasser Grol en 5e klasser Wolfersveen. Dit seizoen is er ook een C1 klasse met 40 deelnemers waaronder Vorden C1.

De Achterhoek Cup wordt dit seizoen voor de vierde maal georganiseerd en naast de editie voor standaardteams (64),  wordt er dit seizoen ook een editie georganiseerd voor de C-jeugd (40). Vorden C1 is één van de 40 deelnemers en zij zijn ingedeeld in poule 8 met FC Eibergen C1, Doetinchem C1 en MvR C1. Ook hier geldt dat er volgens het Champions-leaque model wordt gewerkt, dus na de poulefase wordt er vanaf de 2e ronde, waar de nummers 1 en de zes beste nummers 2 zich voor plaatsen, volgens het ‘knock-out principe’ gewerkt.

Hieronder ziet u de totale pouleindeling van zowel de standaardteams als de C1-klasse. De wedsrijdschema’s worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

achterhoek cup 2015 poule indeling achterhoek cup poule indeling C-jeugd