Bart Stokman – verdediger

Vrijdag 13 oktober – Aankomende zondag treedt Vorden 1 thuis aan tegen WAVV uit Wageningen. Weet Vorden de eerste punten van het seizoen te pakken of heeft WAVV snode plannen om dit te verstoren? Verdediger Bart Stokman blikt alvast vooruit op dit duel. 

 

 

 

 

Afgelopen zondag de 3e competitie nederlaag geleden tegen Germania, hoe kijk je terug op deze wedstrijd en was de uitslag terecht?

De eerste helft speelden wij redelijk voetbal zonder echt grote kansen te creëren. Gevoelsmatig waren wij wel de bovenliggende partij. De tweede helft begonnen we niet scherp en hierdoor kwamen wij al snel onder druk te staan. Juist op het moment dat wij het wat beter onder controle kregen, scoorden zij de 1-0. Vanaf dat moment hadden wij het zwaar. Het werd dan ook snel 2-0. Ons doelpunt viel daarentegen te laat om het nog spannend te maken. Uiteindelijk een terechte uitslag, wat voornamelijk te wijten valt aan een slechte start in de tweede helft. 

Wat zijn je persoonlijke ambities voor dit seizoen?

Na 3 wedstrijden gespeeld te hebben is mijn voornaamste ambitie om minder tegendoelpunten te krijgen. Seizoenen lang hadden wij een lastig te kloppen verdediging. Ik ben er van overtuigd dat wij dit aanstaande zondag weer als vanouds gaan realiseren en deze lijn het gehele seizoen gaan doorzetten. 

In hoeverre heeft het nog niet kunnen winnen in de competitie invloed op de groep?

Ik denk dat de drie nederlagen geen enkele invloed heeft op onze groep. Wij weten wat we kunnen en maken ons totaal geen zorgen. Iedere zondag geven wij 100% of wij nu 3x achter elkaar hebben gewonnen of verloren. 

Afgelopen dinsdag wel even lekker een ruime overwinning in deAchterhoekcup, wat nemen jullie daar nou van mee naar de komende wedstrijd toe?

Winnen is altijd prettig. Een ruime overwinning geeft vertrouwen en het is daarbij voor aanvallers altijd fijn om doelpunten te maken.  Het gevoel van winnen nemen wij mee naar zondag mee. 

Komende zondag een thuiswedstrijd tegen WAVV. Wat is je verwachting en durf je een voorspelling te doen van de uitslag?

Ik verwacht een 2-0 overwinning, waarbij wij gezamenlijk met onze supporters er vanaf seconde 1 er 100% voor gaan!