mDonderdag 12 maart – Maar liefst 4 nieuwe reclameborden schitteren na de winterstop op ons sportpark. We bedanken en verwelkomen onze nieuwe sponsoren, Moventem, Sport 44, Dutch PC en Elweco-Medo.

Moventem: Als modern onderzoek- en adviesbureau ondersteunen wij organisaties bij het realiseren van doelen en ambities. Moventem biedt een deskundig en betrokken team van onderzoekers, adviseurs, analisten en enquêteurs/ waarnemers, met wie het prettig samenwerken is. Moventem is gevestigd aan de Pollaan 48 A-1, 7202 BX in Zutphen en bereikbaar op 0575-843738. www.moventem.nl

m

Sport 44: “Enthousiast bureau met veel kennis en ervaring! Ze denken met de opdrachtgever mee, zijn flexibel en leveren goed werk af.”
Ruurd Postma OV-concessiebeheerder Amsterdam, De Stadsregio Amsterdam

 

Sinds 2004 is Sport44 actief in het sport- en recreatiesegment. Sport44 is op dit moment een van de snelst groeiende sportbedrijven van de Benelux. Vanuit de centraal gelegen vestiging in Vorden vinden onze producten hun weg naar klanten in heel Europa. Trots zijn we vooral op het feit dat we, door onze professionele werkwijze, steeds meer A-merken aan ons weten te binden. Hierdoor kunnen we onze klanten een enorm hoogwaardig assortiment aanbieden. Sport 44 is gevestigd aan Industrieweg 2, 7251 JT Vorden en bereikbaar op 0575-820224. www.sport44.com.

sport44

Dutch PC: Wij houden ons bezig met verkoop van huishoudelijke apparaten zoals wasmachine, droger, koffiezetter, led tv, strijkijzer, enz. Verkoop van laptop, vaste pc, netwerk benodigdheden, hardware en software. Onze vaste computer worden met hand naar uw wens gebouwd. Ook verzorgen wij voor klein en midden grote bedrijven de ICT binnen het bedrijf. Tevens doen wij reparaties van bovenstaande producten aan huis of in onze eigen technische dienst in Brummen of Vorden. Dutch PC is gevestigd aan Zutphenseweg 29, 7251 DG Vorden, 0575-551224. www.dutchpc.nl.

d

 

Elweco-Medo: Elweco-Medo bv is gespecialiseerd in agrarisch loonwerk, aanleg mengkuilen, verhuur grondverzetmachines en containers, aanleg riolering, sloopwerk, bestratingen en levering van diverse materialen. Het adres is Oude Lochemseweg 3a, 7245 VH Laren gld, 0573-252337. www.elweco.nl.

em