Vorden, 6 oktober 2017 – Afgelopen jaar was er voor eerst sinds jaren geen activiteit tijdens de oudjaarsnacht in Vorden voor de plaatselijke jeugd. Een aantal vaders van opgroeiende kinderen, en ook niet geheel toevallig allemaal actief bij v.v. Vorden, hebben toen de handen ineen geslagen en zijn gekomen tot een heuse ‘Firecrackparty’ in het Dorpscentrum. Ongeveer tegelijkertijd is via een andere weg ook de Stichting ‘Voest’ opgericht met als doelstelling om evenementen, feesten en activiteiten te organiseren in en voor de vordense samenleving. Beide partijen hebben zich via de voetbalvereniging Vorden afgelopen week gevonden en zijn overeengekomen dat de ‘firecrackparty’ officieel op de kalender komt te staan van de Stichting ‘Voest’ zodat zij naast het carnaval en de sterkste man van Vorden nu de 3e activiteit in dit jaar gaan organiseren.

De voetbalvereniging Vorden werd in deze betrokken, omdat zowel bij de Firecrackparty als bij Voest leden aanwezig zijn van onze club en om het lijntje tussen deze drie partijen extra kracht bij te zetten, heeft de Stichting Voest warming-up jacks aangeboden aan het JO19-2 elftal van v.v. Vorden.

Over Firecrackparty

De Fire Cracker Party Crew en Voest gaan hun krachten bundelen!!
Na een zeer succesvolle editie van de FCP van 1 janauari 2017, hebben de mannen van Voest en de FCP Crew na rijp beraad de vuisten ineen geslagen om voor komende oudejaarsnacht samen een fantastisch feest neer te gaan zetten.
Dus zet 1 januari 2018 (01.00u) alvast in je agenda want voor je het weet zit je alweer op een kalkoen te kauwen en vliegt de Paashaas voorbij en heb je weer een mooi Vordens feest gemist!

Jij wilt toch ook 2018 beginnen met een geweldige nieuwjaarsparty !!!
1 januari van 01.00 t/m 4.30 uur bij in Kulturhus Vorden nog groter als vorig jaar.
Met dit jaar 2 top DJ’s in de zaal en de geweldige band New Vintage in het café.
Dus waarom “moeilijk doen” om bij iedereen langs te gaan als je met elkaar, bij elkaar het nieuwe jaar feestend in kunt gaan !

Facebookpagina Firecrackparty

Over Stichting ‘Voest’

Wij willen als Voest de Vordense samenleving en haar omgeving bijeenbrengen en daarmee het dorp levendig en “bruisend” houden. De stichting gaat evenementen, feesten en activiteiten organiseren waarbij, in verschillende leeftijdscategorieën de Vordense samenleving en haar omgeving samen kunnen komen
Verder tracht de stichting een brug te vormen naar de plaatselijk ondernemers. Een aantal van onze partners zijn hieronder te vinden.
Vorden JO19-2 met nieuwe jacks samen met enkele leden van Stichting Voest en de Firecrackparty: