Vorden, 8 juni 2017 – Vanavond zijn op de finale-avond van ‘Hart voor de Achterhoek’ van Rabobank Noord&Oost Achterhoek de bedragen bekend gemaakt voor de in totaal 667 deelnemende verenigingen en stichtingen. De voetbalvereniging Vorden mocht een bedrag van 1.820 euro in ontvangst nemen en daar was voorzitter Marc van der Linden zeer content mee. ‘De Rabobank heeft naast het coöperatiefonds dit jaar voor het eerst een speciale ‘sponsoractie’ voor maatschappelijke en gemeenschap-doeleinden in het leven geroepen waarbij in totaal 400.000 euro verdeeld wordt onder de deelnemende verenigingen in deze regio. Ons bestuurslid financiën Kees Jansen, heeft namens de vereniging een goed plan opgesteld en ingediend en gelukkig is dit ook gewaardeerd door de stemmers via internet, gezien de 18e plaats van de in totaal 667.’ 

Het minimale bedrag was vast gesteld op  100 euro voor iedere deelnemende vereniging of stichting en je kon maximaal een bedrag van 2500 euro winnen. In totaal hebben 667 verenigingen mee gedaan, is er door 14.000 leden van de Rabobank gestemd, is het gemiddelde bedrag per vereniging  550 euro geworden en zijn er in totaal 6 deelnemers die met de hoofdprijs van 2500 euro er vandoor zijn gegaan. Het bestuur van v.v. Vorden is zeer tevreden met de 18e plaats en het bijbehorende bedrag van 1820 euro en wil hierbij de Rabobank en alle leden die op ons gestemd hebben hartelijk bedanken!

Ook de Stichting Sport Beheer Vorden heeft mee gedaan met deze actie en is op de 305e plaats geëindigd en mochten een fraai bedrag van 582 euro in ontvangst nemen.

P.S. Wij willen hierbij onze ‘buurman’ Zwembad in de Dennen van harte feliciteren met de ‘1e plaats’ en het fraaie bedrag van 2.500 euro als één van de 6 winnaars uit deze regio.

Uitslag Hart voor de Achterhoek

Plan van v.v. Vorden : Hart voor de Achterhoek A4