udo heij trainer

Vorden 2 februari 2016 – Udo Heij, dit seizoen voor het eerst trainer van het 2e elftal, blijft ook volgend seizoen trainer/coach van het tweede selectieteam van v.v. Vorden. De oud speler van Vorden 1 en Vorden 2, die sinds twee seizoen er voor gekozen heeft om zich toe te leggen op het trainerschap binnen onze vereniging, presteert goed met het 2e elftal. Het tweede selectieteam functioneert prima, hebben maar liefst 5 A-junioren door laten stromen en toont erg veel spirit en beleving en voldoet daardoor zeker aan de verwachtingen door in dit 2e jaar na de promotie naar de res. 3e klas mee te doen in het linkerrijtje.

Udo Heij is dit seizoen samen met Michel Feukkink verantwoordelijk voor de trainingen van de eerste twee selectieteams van v.v. Vorden. Samen met het 3e elftal van Jeroen Tijssen, dat op donderdagavond één keer in de week traint, vormen de 48 spelers ‘de selectie’ van v.v. Vorden. Voor een ieder bij de selectie is deze nieuwe opzet, waarbij het 1e elftal 18 spelers, het 2e elftal 15 spelers en het 3e elftal ook 15 spelers heeft, even wennen geweest en was het voor Udo Heij als nieuwe trainer een extra uitdaging om hier invulling aan te geven. Maar het is duidelijk dat er vanuit de selectie tevredenheid heerst over de huidige opzet. ‘Wij hebben met de potentie van de huidige selectie en de mogelijkheden die er de komende jaren nog aan komen vanuit de jeugdafdeling, gemeend om deze stap te maken’, aldus voorzitter Marc van der Linden. ‘Deze nieuwe opzet moest zich in de praktijk natuurlijk ook eerst maar bewijzen, maar wij zijn zeer content over de wijze waarop de spelers en zeker ook de technische staf hier invulling aan geven.  Zodoende zijn wij dan ook blij met het feit dat wij de samenwerking met Udo hebben kunnen verlengen en vinden het prettig om te ervaren dat zowel de spelers als de staf de samenwerking ook erg graag voort willen zetten. Udo, ambitieus en kritisch dat hij is, ziet nog voldoende uitdaging en wil graag met de 2e selectie enkele volgende stappen maken.’

Wij wensen Udo heel veel plezier en succes met zijn trainersschap bij v.v. Vorden en willen hierbij het 2e elftal veel succes wensen in de 2e helft van het seizoen, waarin een plek in de subtop van de res. 3e klas en daardoor uitzicht op deelname nacompetitie tot de mogelijkheden behoort.