IMG_6033 (1) Woensdag 23 maart – Voor de oplettende bezoeker van ons sportpark is het geen nieuws, maar V.V. Vorden heeft in Dostal Wegenbouw en De Covik twee nieuwe bordsponsoren gevonden.

Dostal Wegenbouw is een gerenommeerde naam in Gelderland en Overijssel op gebied van infrastructuur. De Covik is
afgelopen jaar naast de vaste werkzaamheden ook specialist geworden op gebied van asbestsanering. De Covik is tevens onze huidige shirtsponsor van de B1 en heeft aan de toegangspoort  2 reclamborden. We zijn beide bedrijven erg dankbaar voor de nieuwe, prachtige nieuwe reclameborden.
Dostal  Wegenbouw:

Twentse Weg- en Waterbouw, Negam, Moes Infra en Dostal Wegenbouw. De vakbekwame spelers binnen de infrabranche. In cultuurtechnisch werk, grond-en sloopwerkzaamheden en weg- en waterbouwwerk. TWW en Negam zijn gevestigd in Oldenzaal. In Twello is een vestiging van TWW. Moes Infra is gevestigd in Rijssen. Dostal heeft haar zetel in Vorden. Wij werken voornamelijk in de provincies Overijssel en Gelderland voor de overheid en voor diverse particuliere klanten. ‘Mooi werk’ is naast een kwalitatief hoogwaardig eindproduct ook een prettige werkomgeving voor onze 160 (vak)mensen. En werken met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.

 

 

IMG_6033 (1)

De Covik:

De Covik is een veelzijdig bedrijf dat een uniek totaalpakket levert op het gebied van grondverzet, sloopwerk, Asbestsanering, Afvalinzameling, transporten agrarisch loonwerk. Overheden, aannemers, agrariërs, bedrijven en particulieren vertrouwen op ons brede scala aan diensten. Met De Covik heeft u één aanspreekpunt voor zeer uiteenlopende werkzaamheden.

IMG_6031 (1)