wikee de viking 5

Vorden 27 mei 2016 – Gisterenavond hebben de senioren afscheid genomen van het seizoen en met een onderling tournooi nog één keer de voetbalschoenen aangetrokken. Na afloop was het met zo’n kleine 100 man beregezellig in de kantine en hadden Jopie, Gert en Arend weer heerlijke Spare-Ribs en Kippeboutjes geregeld. Toch is dit nog niet het echte einde van het seizoen, want komende zaterdag staat het traditionele Wikee De Viking-toernooi weer op het programma. Wilco, Kees, Joanne, Harry, Erwin, Gert en Daniël hebben weer een prachtig evenement georganiseerd en na enkele laatste werkzaamheden vandaag, staat bij v.v. Vorden helemaal niets een absoluut Topweekend nog in de weg.

Het belooft wederom een waar spektakel te worden, waarbij s’morgensvroeg van 09.00 uur tot 12.30 uur (08.30 uur aanwezig!) de jeugdvoetballers van de Mini F- tot en met de B-jeugd aan de beurt zijn voor hun onderlinge Mini Wikee toernooi. s’Middags begint het ware spektakel en komen maar liefst 36 teams in actie op het 21e Wikee de Vikingtoernooi. Natuurlijk zijn er weer de vier veldjes waarop gevoetbald wordt, is er de Wikee_Keet waar Harry als wedstrijdorganisatie weer zitting neemt, is er de grote tent waar s’avonds een groot feest los barst, is er een groot terras tussen de tribune en de fietsenstalling geplaatst en zal er natuurlijk veel gelopen, gedribbeld, getruct, gekopt en geschoten worden. Maar de organisatie heeft een extra programma-onderdeel, een waar spektakel, want er is morgen sprake van een heuse ‘Schuimparty’ van 16.00 uur tot 19.00 uur met gratis Wikee-Wet-Tshirts voor de eerste 100 deelnemers.

Affiche-Schuimparty-e1463940612691

Kom zaterdag met z’n allen naar het Sportpark ‘t Grote Veld en geniet samen met de voetballers van het Wikee de Vikingtoernooi en ga helemaal los tijdens de schuimparty of s’avonds met de live-band Livin’ Room

wikee de viking tent