peter jansen trainer

Vorden 10 juni 2016 – In de maanden april, mei en juni is iedereen altijd druk met de laatste fase van het seizoen en de tournooien aan het einde van het seizoen, maar de TJC is dan in die periode al bezigmet het nieuwe seizoen. Naast de teamindeling, die op 28 mei (F-E-D-C) is bekend gemaakt en op 8 juni (B-A), worden nu de laatste vacatures ingevuld op het gebied van trainers en leiders. Bij de gehele E- en F- en bij de D-pupillen is nagenoeg alles rond, maar bij de junioren is de TJC nog op zoek naar enkele trainers en leiders.

Leiders zorgen  zaterdag voor de begeleiding van een team. Dat betekent het coachen, maken van de opstelling en wisselbeleid. Leiders maken ook het was- en rij-schema en zorgen dat er zaterdag voldoende spelers zijn. De teamcoördinatoren zijn beschikbaar voor overleg en afstemming met andere teams. Per team willen we graag minstens 2 leiders hebben.

De teams trainen 2x per week. We streven naar 2 trainers per team, die minstens 1 avond invullen. Doordat de teams gelijktijdig trainen met andere teams kunnen trainingsprogramma’s worden gedeeld, zodat je niet voor iedere training opnieuw een programma hoeft te maken. Ook kunnen delen van de training worden gecombineerd en is Peter Jansen als trainerscoördinator beschikbaar om ondersteuning en uitleg te geven.

Indien je leider zou willen zijn of 1 of meer avonden de training wilt verzorgen wil je dit dan melden bij de trainerscoördinatoren die in deze mail achter de teams staan vermeld of Rien Wabeke (06-21831532 – jeugd@vvvorden.nl<mailto:jeugd@vvvorden.nl>)

A2, B2, B3 (Marc Rouwen)

C3, D3 (Willem Lichtenberg)

MC1 (Robert van Dijk)