peter jansen trainer

Vorden 29 juni 2016 – Voor het komende seizoen is de lijst met (jeugd)trainers bijna compleet. Er dienen nog vier acute vacatures ingevuld te worden van de in totaal benodigde 48 trainers en aangezien wij de ambitie hebben uitgesproken om op bepaalde teams met 2 trainers te willen werken zijn er in totaal nog 7 vacatures. Doordat vorige week bekend is geworden dat volgend seizoen Peter Jansen, naast de woensdagmiddag als E-F trainer en zijn functie als trainerscoördinator, ook trainer wordt van de B1 en de C1, dienen nu nog de elftallen A2, B2, MC1 en B3 ingevuld te worden. Na de info avond van vorige week woensdag voor de A- en B-jeugd en ouders heeft de TJC enkele acties uit kunnen zetten waardoor in de komende weken hopenlijk ook deze laatste plekken ingevuld kunnen worden.

Voor alle elftallen zijn naast de trainers ook leiders/coaches nodig en vanaf de D-pupillen ook een grensrechter en met deze lijst zitten wij op dit moment op ongeveer 80% bezetting. Ook bij deze functies ligt de nadruk op de A2, B2 en B3 en vandaar dat wij vorige week tijdens de Info- en Ouderavond ook omtrent deze functies enkele acties uit hebben gezet samen met de ouders en Marc Rouwen als A-B coördinator van de TJC.

Doordat 85% van de lijst met trainers is ingevuld kan ook voor een groot gedeelte het trainingsschema voor het komende seizoen gemaakt worden. Omdat Peter Jansen ook bereid is gevonden om op de avondtrainingen van de E- en de F-jeugd de trainers te begeleiden, zijn wij op dit moment nog bezig om te bekijken op welke twee avonden dit het beste plaats kan vinden. In ieder geval blijft voor 5 van de 10 E-F teams de donderdagavond als mogelijkheid staan, maar de andere avond willen wij samen met de betreffende trainers en de beide E-F coördinatoren van de TJC, Martin Leegstra en Bas Vriend, nog definitief bepalen. Voor de meiden B en C zijn wij ook nog bezig om de meest geschikte avonden te plannen en hierbij zullen wij ook samen met Socïi overleggen, aangezien er door een meidenteam ook in Wichmond getraind gaat worden.

De lijst met trainers en de nog openstaande vacatures per team is op dit moment:

trainers en leiders pupillen 2016-2017

Het VOORLOPIGE trainingsschema (hier dient nog 1 avond E-F en de meiden C/B nog extra ingepland te worden):

trainingsschema v v Vorden 2016-2017 0_4

 

Vorden B3 - 1