vorden wint van zieuwent

Vorden 7 april 2015 – Ook langs de lijn was het gisterenmiddag duidelijk dat geel-zwart het won van het wit-groen van RKZVC. Het mooiste moment was nog wel dat er werd gezegd dat er ongeveer 350 toeschouwers waren in verband met Paaspop en dat even later de penningmeester licht opgewonden naar binnen kwam en vermelde dat er maar liefst 275 betalende toeschouwers uit Vorden waren …. Maar ook bijvoorbeeld op de website behaalde Vorden fraaie cijfers, want tot nu toe was het hoogste aantal hits 4150, maar gisteren werd dit ruimschoots verbeterd en het record staat nu op 4.644 hits!

En wat dacht je van de fotosite van Johan Bolink, want deze wordt een half uur na de wedstrijd al druk bezocht omdat niemand iets wil missen van de ware ‘veldtocht’ door de achterhoek van het team van trainer Michel Feukkink. Ook gisteren heeft Johan weer een prachtige serie gemaakt en het is mooi en opvallend om te zien dat net als tegen Eibergen, AD’69, AZC en Doetinchem het aantal geel-zwarte sjaaltjes ook tegen RKZVC langs de lijn veelvuldig te zien waren.

Nog even nagenieten van Vorden 1 in dit paasweekend:

1. Ga naar de site van Johan Bolink via menu-foto-johan Bolink (vergeet dan trouwens ook niet om de fotos van Rob Immink te bekijken van Vorden 3!)

2. Ga naar de facebookpagina van Vorden om het aantal ‘likes’ te bekijken (of ‘like’ deze pagina ook als je dit nog niet gedaan hebt)

3. Ga naar Twitter en zoek op ‘@vvvorden’ en bekijk alle tweets van de laatste weken en zeker die van gisterenmiddag

4. Ga naar de site van ‘radio ideaal’ en beluister het interview met de zeer enthousiaste trainer Michel Feukkink

5. Ga naar de site van ‘de Gelderlander’ en kijk bij ‘Sport Achterhoek’ en lees hoe RKZVC trainer de kampioensstrijd opgeeft en zich richt op de nacompetitie

6.  Koop vandaag ff een krantje bij de Bruna en lees het uitgebreide artikel in de Gelderlander van redacteur Fred Diks over RKZVC-Vorden.

7. Neem dan meteen ‘de Stentor’ mee, want deze regionale krant zal ook de zege van Vorden 1 op RKZVC vermelden.

daan horstman