apresskiZaterdag 29 oktober – Nog even en dan is het weer zover: THE ARKA NOICE DREMPARTY, met als thema dit jaar ‘Apres Ski’

Een feestje dat weer wat leuks in petto heeft voor iedereen die zich jong voelt… Koop nog even een kaartje bij een van de spelers van Vorden 1 of 2, want naast voetballen weten deze jongens ook een feestje te bouwen.

Heb je moeite om hun te benaderen, vraag dan even Ruud van der Linden (J19-2), Gijs Bruinsma (J17-2) of Rob Oplaat (M17-1 ), want ook deze jongens en meiden weten wat een feestje is. Voel je je net iets te oud maar maar denk je ik heb er zin in, ga dan even naar Kees Jansen (45+).  We zitten al op een mooi aantal van 100 feestliefhebbers en gaan er wat moois van maken.

Met DJ Disco Kings hebben we een topper in de Ark om te knallen. Voor de voorverkoop feestgangers hebben we een extra surprise, dus wees erbij en zoek een van de jongens op.

In het weekend van 5 en 6 november zijn de kaartjes tevens te verkrijgen in ons clubgebouw aan de bar. Op naar de 150 echte feestliefhebbers …… en wie weet …..

arka