7x7 35+

Vorden 25 juni 2015 – Het komende seizoen zal v.v. Vorden met drie 35+ teams mee doen aan de 7×7 competitie op vrijdagavond. Teammanager Rob Groot Wassink heeft de gehele achterhoek rond gereden en heeft zowel in Doetinchem, Hengelo, Wichmond als Vorden maar liefst 14 contracten laten ondertekenen en daarmee vorige week officieel het nieuwe (3e) 35+ team laten inschrijven bij v.v. Vorden.

De samenwerking met Sociï krijgt het komende seizoen nog een extra dimensie want de regelmatig op de vorden-velden vertoefende Tjeerd Stapelbroek en Eelco Pierik zullen het komend seizoen op vrijdagavond hun kunsten vertonen in het 3e 35+ team. Samen met o.a. Ejo Elburg (oud vorden-keeper), Manfred Wagenvoort, Rob Groot Wassink, Jan Willem van Eeuwijk en Gerrit Wenneker vormen zij het 3e 35+ team en zullen zij op vrijdagavonden de velden in Vorden en omgeving onveilig maken en voorzien van technische hoogstandjes.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen zullen wij nog meer aandacht besteden aan de drie 35+ teams van v.v. Vorden en dan zal ook dit nieuwe team zeer zeker nog de revue gaan passeren. Hieronder ziet u Manfred Wagenvoort en Jeroen Fransen de contracten ondertekenen, waarin voor alle spelers een clausule is opgenomen dat wanneer de 3e helft langer gaat duren dan de 1e helft bij de 2e helft bij elkaar opgeteld het contract stilzwijgend wordt verlengd met nog een seizoen.

manfre wagenvoort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

contract 35+