arka noice 1

Vrijdag 22 november 2014 – Gisterenavond heeft de kantinecommissie met Renz Cornegoor en Kees Jansen als initiators samen met de jongens van de A1 van afgelopen seizoen de Arka Noice Dreamparty georganiseerd. Het is een zeer geslaagd feest geworden op ons Sportpark ‘t Grote Veld waar de kantine ‘de Ark’ omgetoverd was tot een waar danspaleis.

 

Ongeveer 150 bezoekers en daarbij opgeteld nog ongeveer 15 vrijwilligers zorgden gisteren voor een enorm gezellige avond waarbij er sprake was van een professionele opzet. Een DJ die enorm had uitgepakt, een danskooi, professionele danseressen en natuurlijk een volledig opgepimpte kantine zorden voor een supergaaf feest. De beat dreunde tot ongeveer 01.00 uur door de kantine heen en toen om ongeveer 01.30 uur de schoonmaakploeg begon aan haar werkzaamheden waren de gevolgen van het enorm gezellige feest duidelijk te zien.

De foto’s geven een sfeerimpressie met wellicht het hoogtepunt van de avond toen eerst Sinterkees eeeuuhhh Sinterklaas in de gaten had dat hij een week te vroeg aanwezig was (hij komt volgende week vrijdag de E- F- pupillen bezoeken!) en daarna twee professionele danseressen de kooi in kwamen en een heuse show weg gaven.

ark noice 2