logo vorden app

Vorden 10 juli 2016 – De speelkalender voor het seizoen 2016-2017 geeft twee startdatums aan voor de A-categorie en de B-categorie wat betreft de competitie, namelijk 3/4 september voor Vorden 1, 2, A1, B1 en C1 en 10/11 september voor de overige teams.  De bekercompetitie start echter voor alle teams op zaterdag 20 augustus/zondag 21 augustus en vandaar dat er vanaf maandag 8 augustus wordt begonnen met de trainingen voor D-teams en junioren. De E- en F-pupillen beginnen met de woensdagmiddagtraining op de eerste woensdag als de lagere school weer is begonnen, nl. 24 augustus. 

Alle jeugdtrainers van de D- t/m de A-elftallen hebben afgelopen donderdag tijdens een bijeenkomst vanuit de TJC gesproken over de start van het nieuwe seizoen en hebben afspraken gemaakt over de eerste weken van augustus. Iedere trainer zal in de komende 2 weken de betreffende spelers mailen of appen om ze uit te nodigen voor de eerste training. Aangezien er met twee elftallen tegelijk wordt getraind is er ook afstemming tussen de trainers van de betreffende teams en zal er, sinds wij zijn begonnen met het plan van aanpak omtrent de jeugdtrainingen in 2014-2015, zoveel mogelijk getraind worden met drie trainers voor twee teams.

Vanaf maandag 8 augustus zal het volgende schema aangehouden worden, waarbij aangetekend dient te worden dat bij voldoende deelname het zelfs ook mogelijk is om in de eerste week van augustus al een keer te trainen. Op maandag en woensdag traint vanaf 18.30 uur de D1/D2 en C1/C2 en zijn om 20.00 uur de B1/B2 en de A2/B3 aan de beurt. Op dinsdag en donderdag trainen vanaf 18.30 uur de C3/D3 en de A1/Meiden B. Voor de meiden C en D worden de data en tijden z.s.m. bekend gemaakt via Socïi.

meiden b1 dvc b1