EnergieAdviesbureau Dinsdag 22 september – De sponsorcommissie is de afgelopen maanden actief op zoek geweest naar nieuwe sponsoren. Dit heeft ertoe geleid dat er dit seizoen veel nieuwe reclameborden ons 1e veld opsieren. Uiteraard verwelkomen wij onze nieuwe bordsponsoren en bedanken wij ze voor het feit dat zij de vereniging een warm hart toedragen. Komende weken schenken wij op onze website extra aandacht aan deze nieuwe sponsoren

Kasper Vrielink Dakwerk

Kasper Vrielink is al 25 jaar een zeer ervaren dakdekker.

Door deze jarenlange ervaring en liefde voor het vak bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij gebruiken niet alleen kwaliteitsmaterialen, maar leveren ook kwaliteitswerk af!

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, gemeentelijke instellingen, gebouweigenaren en particulieren. Kasper Vrielink Dakwerk is een flexibele onderneming welke over de benodigde vakmanschap, ervaring, kennis en deskundigheid beschikt om kwalitatief hoogstaand en tegen concurrerende prijzen in deze branche te opereren.

Gespecialiseerd in verschillende soorten daken zoals:

  • Dakrenovaties
  • Nieuwbouwdaken zowel hellende als platte daken
  • Dakgoten
  • Isolatie van alle daken (zowel hellende als platte daken)
  • Herstellingswerken aan alle daken, dakgoten
  • Plaatsen van lichtkoepels/straten

Contactgegevens:

Kasper Vrielink Dakwerk
Ambachtsweg 11
7251 KW Vorden
Tel: 0575-519701
Mob. 06-22467236
www.kaspervrielink.nl

 

KasperVrielink

 

Energieadviesbureau Vorden

Als ondernemer heeft u energie, elektriciteit en aardgas, nodig om uw product te vervaardigen en uw bedrijfsruimten te verwarmen. Produceren zonder energie is niet mogelijk.

De dienstverlening van Het EnergieAdviesBureau is er op gericht om uw energie m.b.v. risicomanagement tegen zo laag mogelijke prijzen in te kopen. Wij zijn zo overtuigd van onze tarieven dat wij u uitnodigen om uw energie tarieven te vergelijken met die van onze klanten.Naast het inkopen van uw energie besparen wij ook op uw energie kosten door gebruik te maken van Het EnergieAdviesBureau stappenplan.

Stap 1: Het efficiënt gebruik van energie

Stap 2: Het risicomanagement van energie inkoop

Stap 3: Het optimaal benutten van energie- en milieusubsidies

Stap 4: Het toepassen van duurzame energie

Contactgegevens:
Het energieAdviesBureau B.V.
Netwerkweg 5a
7251 KV Vorden
Tel: 0575-848544
Mob: 06-43989842
www.energieadviesbureau.nl

 

EnergieAdviesbureau