Vorden, 31 maart 2017 – Onze sponsor Pierik Zonwering heeft een bord laten plaatsen bij de ingang van ons Sportpark en is daarmee weer een nieuwe verbintenis aangegaan met onze vereniging. Eigenaar Eelco Pierik opent met zijn bedrijf een nieuwe showroom en wil hierbij iedereen uitnodigen om komende zaterdag en zondag (1 en 2 april) tussen 10.00 en 17.00 uur in het pand aan de Zutphenseweg 15 een kijkje te komen nemen. In het kader van deze opening heeft Pierik Zonwering enkele mooie aanbiedingen en sowieso is het de moeite waard om aan te gaan bij de specialist in Vorden en omstreken op het gebied van zonweringen, rolluiken, horren, raamdecoraties enz.

Over Pierik Zonwering:

Pierik Zonwering is een zonweringbedrijf in Vorden dat specialist is in binnen- en buitenzonwering, rolluiken, horren, raamdecoratie, veranda’s, terrasoverkappingen – tuinkamers etc. voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Uitgebreid assortiment
Onze collectie voldoet aan een ruime keuze in materiaal, is volledig up-to-date met de hedendaagse trends en uiteraard van een perfecte kwaliteit. Ik zie de ontwikkeling van onze producten en de training van het personeel als zeer belangrijke uitgangspunten. Wij investeren hier dan ook uitgebreid in. Zo kunnen wij altijd garanderen dat u als klant uitsluitend de allerbeste producten krijgt.
Ook voor onderhoud en reparatie heeft Pierik Zonwering zeer gunstige prijzen en alle offertes/prijsopgave’s zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Bij ons staan vakmanschap en service hoog in het vaandel en zijn wij pas tevreden als de klant ook tevreden is!

Gratis advies
Laat u ook vrijblijvend adviseren door onze experts. Zij weten immers hoe ze functionaliteit en esthetiek op subtiele wijze kunnen combineren. Wij zorgen er voor dat alle geboden mogelijkheden binnen uw budget blijven. Goede kwaliteit is niet altijd voorzien van een onbetaalbaar prijskaartje. Tenminste, niet bij Pierik Zonwering.

Website Pierik Zonwering