vorden a1 azc a1 4

Vorden 7 mei 2016 – Terwijl de kruitdampen van een prachtig en mooi avondje ‘Strike’ met Vorden 35+ in de kantine nog meer net zijn opgetrokken, staat alweer een belangrijk en heerlijk voetbalweekend voor de deur. Voor twee elftallen wordt het een heel spannend en belangrijk weekend, want zowel A1 als het 2e elftal staan op de 8e plaats maar moeten beide winnen om zich zeker te stellen van nog weer een jaar resp. 1e klas (A1) en res. 3e klas (2e).

Vorden A1 heeft na de winterstop op de juiste momenten tegen AZC, Be Quick en Sp. Lochem de punten gepakt en keurige overwinningen geboekt. Zodoende staan zij nu op de 8e plaats, maar omdat om hun heen de ploegen ook hebben gewonnen is de 10e plaats (die naast de 11e en 12e positie ook degradatie betekent) nog niet uit zicht. Vorige week heeft het team van Dion Kruip en Rob Oplaat zich een slechte dienst bewezen door te verliezen van de nummer laatst, Heeten A1, en zodoende moet er vandaag gewonnen worden van Groen Wit uit Apeldoorn, de ploeg die net een plaats onder hun staan.

Morgenvroeg wordt het voor Vorden 2 een pittige wedstrijden tegen FC Eibergen 2. Doordat vorige week zondag er werd verloren van Ruurlo 2 is het onderin in de res. 3e klas C ook erg spannend geworden om de twee degradatieplaatsen. Vorden 2 heeft aan een overwinning genoeg en zal dan op eigen kracht in deze klasse blijven, maar wordt er verloren dan is men afhankelijk van VIOS Beltrum dat dan bij verlies nog onder het 2e elftal van trainer Udo Heij zal blijven.

Wij wensen beide teams, en natuurlijk ook de overige elftallen, heel veel succes en hopenlijk kunnen we zondagavond spreken van wederom een fraai en mooi weekendje voetbal bij v.v. Vorden!

vorden a1 azc a1

vorden 2 ruurlo 2