kasten_01

Vorden 14 september 2016 – De nieuwe lockers voor het opbergen van de diverse spullen per elftal zijn klaar en hebben nu ook een slot gekregen. Komende zaterdag en zondag kunnen de leiders/trainers van de JO13-3 t/m het 1e elftal de sleutels hiervoor ophalen bij Johan Verstege. Mocht je als trainer nog geen sleutel hebben (Toegangshek, kleedkamer, ballenhok) dan is het zaterdag ook mogelijk om bij Johan hiervoor de betreffende sleutel op het halen. Beide sleutels worden op borg afgegeven en dienen aan het einde van het seizoen weer ingeleverd te worden.

Beste leiders en trainers,

Zaterdag a.s. tussen 9.00 en 13.00 uur worden de sleutels van de lockers verstrekt aan alle jeugdelftallen van JO13, JO15, JO17, JO19 en de MO15 en MO17 (alle teams m.u.v. de O11 en O9 teams).

Tevens kunnen de trainers/leiders die een sleutel van het ballenhok en de poort willen hebben deze dan ophalen. I.v.m. drukte in kantine en bestuurskamer ‘s ochtends kunnen de sleutels in de massageruimte worden opgehaald.

Voor de zondagteams geldt dat deze de sleutels op zondagmorgen a.s. kunnen ophalen. Kun je zaterdag,- of zondagochtend niet, graag dan even een belletje (06-2498682).

Groeten,

Johan Verstege – Bestuurslid Accommodatie