Vorden, 15 mei 2017 – Vorige week zondag hebben het 1e en 2e elftal hun laatste wedstrijd gespeeld in de competitie 2016-2017 en gisteren kwamen het 3e, 4e en 5e elftal voor de laatste keer het veld in. Afgelopen vrijdagavond heeft de 35+ 1 hun laatste competitie-avond mee gemaakt van dit seizoen en dat houdt in dat voor de senioren het seizoen er op zit en dat alleen het Wikee de Vikingtournooi nog op het programma staat. Donderdagavond wordt het seizoen afgesloten met een onderlinge training/toernooi en is er na afloop weer een gezellige ‘spare-ribs-avond’ waarbij naast de senioren, de 35+ en 45+ ook de A-jeugd en de MO17-meiden zijn uitgenodigd.

Het 1e elftal is 6e geworden in de 2e klasse I en ook het 2e elftal heeft zich met een 6e plaats prima gemanifesteerd in de res. 3e klas. Vorden 3 had een moeilijk begin, maar hebben vooral na de winterstop uitstekend gepresteerd en uiteindelijk een 3e plaats behaald. Vorden 4 leek met de winterstop nog om het kampioenschap mee te doen, maar hebben de laatste zes weken te wisselvallig gepresteerd en zijn uiteindelijk niet bovenaan maar op een keurige 3e plaats geëindigd. Vorden 5 heeft het gehele seizoen in het linker rijtje gebivakkeerd en is uiteindelijk op de 9e plaats geëindigd.

De 35+ en 45+ teams zijn in de 2e helft van het seizoen vier keer in actie gekomen al was het voor het 45+ 1 een aantal keren heel lastig om een team samen te stellen. Het 35+1 team is in de najaarscompetitie kampioen geworden en speelde in de voorjaarscompetitie om de 2e plaats omdat het FC Zutphen voor zich moest dulden.