dartbordDinsdag 23 december 2014 – Afgelopen zaterdag vond het single darttoernooi plaats in de kantine van vv Vorden.

Het single darttoernooi van afgelopen zaterdag is gewonnen door Sandor Verkijk. In de finale van de winnaarsronde wist hij Niels Siemerink met 4-1 te verslaan.
In de verliezersronde ging de finale tussen Vincent ten Have en Kevin Vliem. Dat de laatste de finale haalde was op zich al opmerkelijk. De twee “slechtste” darters van deze dag moesten zich via een tussenrond kwalificeren voor de knock-out fase bij de verliezers. Kevin wist deze te winnen van Kees Janssen, en verloor daarna ook 2 partijen op rij niet. Helaas voor hem wist hij niet van Vincent te winnen in de finale.
Sandor Verkijk pakte ook nog de prijs van de hoogste finish. De 109 punten die hij uitgooide was voor de rest vandaag niet te evenaren. Alle 21 deelnemers gooiden met veel enthousiasme hun pijltjes, en de meesten zagen het al als een soort van warming-up voor het koppeltoernooi van 24 januari aanstaande.
Men kan zich daar vanaf nu voor opgeven middels een e-mail naar j-tijssen@hotmail.com, of via de intekenlijst in de kantine van het voetbalveld. Aan dit toernooi kunnen maximaal 24 koppels meedoen.