Vorden, 6 maart 2018 – Het is alweer 8 jaar geleden dat er 3 extra kleedkamers zijn aangebouwd en de overige 6 kleedkamers zijn verbouwd. Dit houdt in dat de eerste onderhouds- en vervangingsklussen alweer op het programma staan. Afgelopen zomer zijn alle kitnaden vervangen in de natte ruimtes en afgelopen week zijn de witte (…) prullenbakken vervangen door fraaie geel-zwarte bakken die het resultaat zijn van een fraai combinatiespel tussen enkele leden.

Jan Eggink heeft ‘via-via’ 10 mooie ijzeren prullenbakken beschikbaar gesteld alleen diende deze nog wel ff opgeknapt te worden. Deze pass werd prima aangenomen door Renz Cornegoor die de bakken via zijn bedrijf allemaal ontvet en voor behandeld heeft en hij gaf daarmee een voorzet op maat, want Erik Rakitow kon de bal inkoppen door ze in de fraaie geel-zwarte kleuren te spuiten. René Nijenhuis tenslotte gaf het definitieve tikje, want anders was de bal misschien net voorlangs gegaan en heeft met het nodig laswerk de constructie helemaal gereed gemaakt.

Vandaag heeft de dinsdagploeg het definitief afgemaakt en in alle 9 kleedkamers  de geel-zwarte prullenbakken gemonteerd en opgehangen. Samen met de begin dit jaar aangeschafte bezems, trekkers en stoffer&blikken, die volgende week dinsdag worden opgehangen, is het facilitair weer keurig op niveau en zijn wij weer klaar voor de komende jaren.

Bij deze een fraai staaltje eigen initiatief en samenspel tussen enkele leden en daarom ook Jan, Renz, Erik, René en dinsdagploeg hartstikke bedankt, mooi man!