logo-vvv-erediv-pool-gz-150x180-1Zondag 12 april – Met een betere zondag dan de rest is Rob Enzerink weekwinnaar geworden van speelronde 30 in de vv Vorden-pool.

Gisteren waren de verschillen klein en leek alles redelijk te voorspellen. Vandaag waren er misschien wat meer verrassingen.

Feyenoord kon niet winnen van Willem II. Datzelfde gold voor Vorden 1, dat niet verder kwam dan 1-1 tegen Reünie. Louis van Gaal lijkt het bij Manchester United toch op de rit te krijgen en won de Manchester-derby met 4-2 en gaat zo langzaam richting plek 2.

Uiteindelijk wist Rob Enzerink dit het beste te voorspellen en werd zodoende weekwinnaar. Hij behaalde net een paar punten meer dan Michiel Barink, André Siemerink en René Nijenhuis.

De wedstrijd van Barcelona is geschrapt. Barca speelde tegen Sevilla en niet, zoals in de pool  vermeld, tegen Valencia

In het tussenklassement is het inmiddels ongekend spannend en is het wekelijks stuivertje wisselen. Was het vorige week nog Cees van Zuilen die aan kop staat. Nu is het Eddy Hiddink die met een goede weekscore de koppositie over nam. Achter deze 2 liggen echter ook Annie Rakitow, André Siemerink en Willem Lichtenberg op de loer om de koppositie over te nemen.

Voor de gehele stand ga naar Pool vv Vorden