Vrijdag 7 december 2018 – Tijdens de laatste thuiswedstrijd van Vorden 1 voor de winterstop, is Rens Jansen pupil van de week. De JO11-3 zal met de vlaggen zwaaien en zijn dus team van de week.

Pupil van de week

Rens Jansen is 10 jaar en voetbalt in de JO11-1. Zijn trainer is Lars en de leiders zijn Jelle Klein Kranenbarg en Andre Garritsen. Rens houdt naast het voetbal ook van spelen op de Playstation en dan vooral het spel FIFA.

Als hij groot is wil Rens stervoetballer of sterkeeper worden. Zelf vindt hij Messi de beste voetballer en Ter Stegen is de beste keeper. Favoriete voetbalelftallen heeft Rens ook. Dit zijn er vier; Barcalona, Ajax, Feyenoord en De Graafschap.

Pupil van de week zijn is erg spannend, maar ik vind het ook erg leuk om dit te zijn.  vv Vorden gaat de wedstrijd met 2 -1 winnen.

Op de foto zien we Rens in een karate-achtige actie tijdens een super spannende wedstrijd.

Team van de week

De JO11-3 bestaat uit 8 jongens en 2 meisjes. Alle spelertjes zijn van 2009 en is het dus eigenlijk een JO10 team. Het team doet het goed  en staat op een gedeelde 1e plaats. Er is nog kans dat de JO11-3 kampioen kan worden. In de voorjaarscompetitie zal er een klasse hoger gespeeld gaan worden. Een knappe prestatie voor een team dat bijna wekelijks tegen jongens en meisje voetbalt die een jaar ouder zijn.

We wensen Rens en de JO11-3 een leuke en fijne zondagmiddag toe.