Vorden – 19 maart 2017 – Gisteren was het een prima voetbalzaterdag bij v.v. Vorden met enkele fraaie wedstrijden en ook nog eens een prima score, want van de 14 thuiswedstrijden werden er 9 gewonnen en twee gelijk gespeeld. Opvallende wedstrijden waren o.a. de JO15-1 (winst op FC Zutphen JO15-1), de JO17-1 (winst op AZSV JO17-2), drie prachtige potjes bij de JO11-1, JO11-2, JO11-3 (alle drie gewonnen) en de beide meidenteams (MO15-1 winst op SDC’12 en MO17-1 gelijkspel tegen PAX). Het wellicht mooiste moment was misschien wel het eerste punt van de JO15-3, na een prima gelijk spel tegen DZC’69 JO15-11, en dat voor de wedstrijd ook nog eens nieuwe shirts kreeg aangeboden met als shirtsponsor de fysiotherapiepraktijk Heersink van Roy Dommerholt.

Over Fysiotherapiepraktijk Heersink – Roy Dommerholt:

Fysiotherapiepraktijk Heersink is opgericht in 1980 door de toenmalige eigenaren G. Heersink en S. Dekkers. In 2014 is G. Heersink gestopt als eigenaar en is de praktijk overgenomen door Roy Dommerholt. Samen met Nelleke Koning en Inge Wilms zijn zij doorgegaan met de fysiotherapiepraktijk. De praktijk is nog steeds gevestigd aan de dorpsstraat 6 waar deze ooit is begonnen. De praktijk kenmerkt zich door de huiselijk en vertrouwde sfeer, daarnaast heeft de praktijk kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. In 2016 is de praktijk flink op de schop genomen en is deze totaal verbouwd, hierbij voldoet hij aan de eisen van deze tijd. Zo kan er nu gerevalideerd worden in de oefenzaal en is er mogelijkheid tot echografie en shockwave. Ondanks de veranderingen zijn de vertrouwde gezichten aanwezig met ieder hun specialisatie in de fysiotherapie. De fysiotherapeuten die werkzaam zijn binnen onze praktijk staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het KNGF. Wij heten u van harte welkom in onze praktijk.

Website Fysiotherapiepraktijk Heersink

Telefoon:   0575 551983
E-mail:       info@fysiotherapievorden.nl

Foto 1:

Een fraaie foto met JO15-3 speler Muhanad Roushidat in het nieuwe tenue van Fysiotherapiepraktijk Heersink.

Foto hieronder:

Namens de sponsorcommissie van v.v. Vorden bedankt Hans Boers de shirtsponsor van JO15-3, Roy Dommerholt van Fysiotherapiepraktijk Heersink, die wij natuurlijk ook nog eens allemaal kennen als de verzorger van ons 1e elftal.