Strike

Vorden 8 mei 2016 – Aan het begin van dit seizoen werd het nieuwe 35+ team opgericht. Onder aanvoering van leider/speler Rob Groot Wassink werd een 15-koppig team bij elkaar gebracht en zij hebben dit seizoen reeds zeven keer met elkaar gespeeld. Dit team kwam ook met het idee om een speciale 35+ feestavond te organiseren en afgelopen vrijdag was het zover toen met zo’n 100 man in de kantine er met de band ‘Strike’ een zeer gezellige en muzikale avond werd georganiseerd. Als klap op de vuurpijl kreeg het team ook nog eens nieuwe shirts overhandigd van de nieuwe sponsor van v.v. Vorden: Kulturhuus Vorden!

 

Rob, Henri en Kees hebben het voortouw genomen en samen met de kantinecommissie werd er een fraaie avond in elkaar gezet met als absolute ‘eye-catcher’ de band ‘Strike’. Deze vordense formatie met Bert, Renske, Robert en Rene noemen zichzelf een echte ‘Rock-a-Billy’ band en dat maken zij qua uitstraling, perfomance, kwaliteit en stijl ook absoluut waar. De kantine was prachtig aangekleed en van een professioneel podium voorzien en toen om 20.30 uur de eerste bezoekers binnen kwamen druppelen was er onder de luifel al direct een heerlijk sfeertje, ook al omdat het natuurlijk heerlijk zomerweer was. Karin en Sabine hadden kantinedienst deze avond en met vele kratten bier, flessen wijn, radler en heerlijke hapjes werden de bezoekers prima verzorgd.

Na de eerste set was het tijd voor een officieel momentje, want de voetbalvereniging heeft met het 35+ 3 team ook een nieuwe shirtsponsor gekregen. Het Dorpscentrum Vorden heeft net als vele verenigingen, stichtingen, zwembaden en voetbalclubs ook met de bezuinigingen van de gemeente Bronckhorst te maken gekregen en in het kader van een ‘participatie maatschappij’ zichzelf moet kunnen bedruipen. Dat vraagt een andere opzet, andere inzichten en ook andere competenties, waarbij o.a. gezorgd moet worden voor een meer ‘commerciële’ inslag. In het kader hiervan past dan ook de shirtsponsoring bij onze club v.v. Vorden. Met dit ‘één-tweetje’ heeft de vereniging zich met het ‘kloppende hart van Vorden’ verbonden en is er dus een basis gelegd om in de nabije toekomst nog meer voor elkaar te betekenen door samen te werken en wellicht samen te organiseren.

Op de foto hieronder overhandigen Reinier Gosselink en Robert Visscher vanuit het bestuur, als voorzitter en penningmeester van de Stichting Kulturhuus Vorden het v.v. Vordenshirt met het logo van het ‘kloppende hart van Vorden’ aan het 35+ team. Voorzitter Marc van der Linden bedankte Reinier en Robert voor de sponsoring van onze club en op onderstaande foto’s zien wij het elftal met de nieuwe shirts.

vorden 35+ kulturhus 3

vorden 35+ kulturhuus 2

vorden 35+ kulturhuus 1

Na afloop van dit officiele moment nam Strike de regie weer over en zorgde voor een heerlijk vervolg van deze zeer geslaagde avond. Met een 2e en 3e set en nog enkele extra nummers kwam er eind aan deze avond en bij deze willen wij Rob, Henri, Kees, Karin en Sabine en natuurlijk de band Strike bedanken voor deze 35+ feestavond!