Zaterdag 1 december – Op zaterdag 8 december vindt de jaarlijkse Oliebollenactie van V.V. Vorden plaats. De locatie is wederom op het plein voor de Welkoop Vorden. Het is mogelijk om vanaf dit weekend al formulieren in te vullen, waarmee je een zak (of meerdere) oliebollen reserveert. Je kunt dan het gewenste aantal op het vermelde tijdstip bij de Welkoop af halen.

De ingrediënten van de Echte Bakker Van Asselt in combinatie met de jarenlange ervaring van het bakteam onder leiding van Hans Wullink, garanderen een winterse verwennerij voor uw smaakpapillen! De verkoop vindt de gehele dag plaats vanaf ca. 9.00-16.00 uur. Kom aldus deze dag naar de Welkoop voor de kerstboom en alle overige kerstartikelen en steun V.V. Vorden door jezelf ook een plezier te doen. Vergeet ook niet een zak voor familie, vrienden of buren mee te nemen!

Namens de vvVorden verzoeken we alle leden, vrijwilligers en mensen die vvVorden een warm hart toedragen zaterdag even langs te wippen voor een lekkere zak met oliebollen. Vul daartoe het volgende formulier in en de zak ligt voor u klaar. U kunt het formulier inleveren bij de kantine van vvVorden of bij de Bruna.