partybusVrijdag  24 april 2015 – Doordat de 1e supportersbus met 85 plaatsen al snel was uitverkocht, is er deze week besloten om zondag een 2e bus in te zetten. Mede door de sponsoren Bruna, Autobedrijf Groot Jebbink, Europlanit, Activium Exact Consultancy, Smederij Oldenhave, Praktijk voor fysiotherapie Heersink, Vorden 1 (doelpuntenactie), AH Grotenhuijs en Barendsen Staaltechniek heeft v.v. Vorden afgelopen zondag en komende zondag de bussen in kunnen zetten en is de entreeprijs van 5 euro aantrekkelijk gehouden. Er zijn op dit moment nog enkele kaarten beschikbaar dus mail snel naar fam.vdveen@gmail, want ‘wie het eerst mailt, wie het eerst maalt….’

De bussen zullen as. zondag rond 12.30 uur vertrekken vanaf ons Sportpark ‘t Grote Veld. De spelers gaan op de heenweg op eigen gelegenheid, maar er zullen dus 25 plekken vrij gehouden worden voor de terugweg als we …… In de tweede bus komen uitsluitend supporters te zitten en ook in deze bus (45 plaatsen) is al bijna voor de helft uitverkocht, dus doe snel een mail naar fam.vdVeen@gmail.com .

Vorige week was er een supporter van v.v. Vorden die helemaal met de fiets naar Varsseveld was gereden en daar s’morgens om 10.30 uur al aan was gekomen. Om de tijd te doden heeft hij in Varsseveld een speciale geel-zwarte vlag gemaakt en daarmee de hele wedstrijd de ploeg van Vorden 1 aangemoedigd. Hij gaf echter wel duidelijk aan dat hij het erg jammer vond dat er geen trommel aanwezig was. Aanstaande zondag is hij uitgenodigd om mee te gaan met de bus, want nog weer een fietsritje naar Velp is toch echt te gek, en v.v. Vorden heeft samen met de Vorden_Fanatics besloten dat hij ook de geel-zwarte trommel mee mag nemen.

Moedig ons vlaggenschip aan en ga zondag mee met alle naar schatting 400 á 500 supporters naar Velp om daar, in zoveel mogelijk het geel en zwart, het elftal van trainer Michel Feukkink naar de overwinning te schreeuwen.