Vorden, 14 maart 2015 – In de winterstop heeft de sponsorcommissie het aantal reclameborden rondom het hoofdveld weer uit weten te breiden. Van onze hoofdsponsor bij de jeugdafdeling, Europlanit personeelsdiensten, zijn alle borden vervangen door nieuwe exemplaren en tevens voorzien van nieuwe borden van het bedrijf 1voud. In de drie ballenvangers rondom het veld waar reclameborden van Europlanit hangen vallen de roze borden van 1voud duidelijk op.

Over 1Voud:

1voud Arbo is een allround arbodienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf. 1voud is deskundig, schakelen snel en zijn betrokken. En dat merkt de klant. 1voud komen regelmatig bij de klant over de vloer en kijken over de schouder mee. Prettig, want zo weet de klant zeker dat hij de juiste aanpak kiest. Richting de medewerkers, maar ook met het oog op de Wet Verbetering Poortwachter. Ziekteverzuim is en blijft nu eenmaal een complex onderwerp.

Over Europlanit

Als werkgever wilt u graag met uw bedrijf excelleren; mooie resultaten halen en het beter doen dan de rest. Cruciaal is om de goede mensen op de juiste plaats te zetten. Euro Planit biedt de oplossing.

Euro Planit is veel meer dan alleen een uitzendbureau. Onze specialisten werven, selecteren en plaatsen vakbekwame mensen, die bij de cultuur van uw bedrijf passen. Euro Planit biedt maatwerk, of het nu gaat om productiewerk, administratieve vacatures of executive search.