logo vorden app

Vorden 25 mei 2016 – De TJC zal deze week na een overleg met alle jeugdtrainers en leiders van de F-E-D- en C-jeugd, de voorlopige teamindeling bekend maken voor het nieuwe seizoen.  In totaal zal het gaan om 20 teams, waarvan ook volgend seizoen weer 4 meidenteams worden opgegeven in samenwerking met onze buurtclub Socïi, namelijk een E-team, een D-team, een C-team en een B-team. De procedure voor de teamindeling van de B- en de A-jeugd is twee weken verlengd en vandaar dat op woensdag 8 juni de voorlopige teamindeling van deze 5 teams (A1, A2 en B1, B2, B3) bekend wordt gemaakt.

Mede door het onderzoek om te komen tot een 6e seniorenteam, waarbij het lang onzeker was of dit wel of niet gepaard zou gaan met een extra A-team, heeft het proces om te komen tot de voorlopige indeling van de A- en de B-teams vertraging opgelopen. Vandaar dat is besloten om het proces twee weken te verlengen, nu bekend is geworden dat er hoogstwaarschijnlijk een 6e elftal komt en toch ook een tweede A-team. In de komende twee weken worden de laatste overleggen en overige stappen uitgevoerd om dan op woendag 8 juni de voorlopige indeling voor de A1, A2, B1, B2 en B3 bekend te maken via de site.

Woensdagavond worden alle leiders en trainers verwacht voor de info-avond van de F- E- D- en C-jeugd, waarna de voorlopige teamindeling op de site wordt geplaatst. Wij beginnen volgend seizoen bij v.v. Vorden met 4 F-teams, 5 E-teams, 3 D-teams, 4 C-teams en een meiden E-, D-, C- en B-team. De samenwerking met Socïi zorgt er voor dat er bij de meidenteams en bij de junioren spelers en speelsters uit Wichmond/Vierakker ingedeeld zullen worden.