De bovenste plankDinsdag 20 oktober – Ook dit seizoen zijn er weer de nodige sponsoren die we hebben mogen begroeten bij vv Vorden. Deze keer besteden we aandacht aan D’n Olde Kriet (DOK) en De Bovenste Plank.

D’n Olde Kriet (DOK)

DOK heeft veel aandacht voor de koffie en thee.

De koffie wordt vers gemalen van de koffiebonen van branderij Ten Have. Met ons super deluxe koffiemachine maken wij voor u de heerlijkste koffie, cappucino, latte machiatto of koffie verkeerd.

Voor de thee kunt u kiezen uit verschillende smaken op onze theekaart. Wij werken met losse thee zodat het drinken van een kopje thee een hele ervaring wordt.

En wat is een bak koffie of een kopje thee zonder iets erbij?! Vandaar dat wij altijd vers gebak hebben van onze lokale bakker. De specialiteit van de bakker is de achterhoekse flats. Een klein gebakje met deeg, kaneel en suiker. Verder leverd de bakker ons de humpkeskoek. Een klein achterhoeks gebakje wat het best te omschrijven is als een soort zware ontbijtkoek.

Ook voor de lunch en de avondmaaltijd kunt u terecht bij DOK.

U kunt voor de lunch kiezen uit onze verschillende belegde broodjes, de soep van de dag, of verschillende uitsmijters.

Lunch en Diner

Ook voor de lunch en de avondmaaltijd kunt u terecht bij DOK.

U kunt voor de lunch kiezen uit onze verschillende belegde broodjes, de soep van de dag, of verschillende uitsmijters.

Het team van DOK wenst u alvast smakelijk eten!

Voor de avondmaaltijd heeft u keuze uit het weekmenu of één van de menu’s op onze kleine kaart. Geniet bijvoorbeeld van de saté  van de haas, de boerenschnitzel of het bal gehakt menu. Allemaal geserveerd met friet of gebakken aardappel, saus en een salade.

Het cafetaria van DOK bied volop keuze. Belangrijk om te weten is dat we met verse patat werken. Deze patat is niet ingevroren geweest en dat proef je! Verder werken we met olien om in te bakken zodat het valt onder ‘verantwoord’ frituren. Tevens is hygiene natuurlijk zeer belangrijk!

DOK

Meubelmakerij De Bovenste Plank

Meubelmakerij De Bovenste Plank

Wilt u meubels die echte eyecatchers zijn en perfect passen in de ruimte? Laat ze dan op maat maken door Meubelmakerij De Bovenste Plank uit Vorden.

Er zijn genoeg plekken in huis waar de kant-en-klare meubels van woongiganten gewoonweg niet passen. De kasten zijn te smal of te breed, de tafel te hoog of te laag en op het tv-meubel is weinig ruimte voor alle apparatuur. Daarom maakt meubelmakerij De Bovenste Plank uit Vorden meubels op maat.

De Bovenste Plank (Andre Garritsen) doet dit omdat ze niets leuker vinden dan samen met de klant te bedenken hoe het ideale meubelstuk eruit komt te zien. Een zolderkamer met schuindak wordt een prachtige werkplek met lage kasten en lang bureau. Verstopt u de televisie liever achter deurtjes wanneer u hem niet gebruikt? Dan bouwen zij een meubel waar het scherm en de bijbehorende apparatuur perfect in passen. Ideeën worden uitgewerkt in 3 D. Ook bestaat de mogelijkheid dat ze thuis meekijken. Zodra u tevreden bent met het ontwerp wordt uw meubel gemiddeld binnen acht weken gemaakt en bij u thuis geplaatst. Kijk ook op: www.debovensteplank.com

De bovenste plank