reclameborden 2

 Vorden 26 januari 2015 – De sponsorcommissie heeft vorig jaar samen met het bestuurslid accommodatie Johan Verstege, een plan ingediend bij het bestuur om het ophangingssysteem van de reclameborden rondom het hoofdveld te vernieuwen. Tevens was er ook een wens om alle reclameborden nog weer eens goed langs te lopen, schoon te maken, op te knappen daar waar nodig en ‘oude’ er tussen uit te halen. In de laatste weken zijn Johan Verstege, Robin Verstege en Herman Vrielink druk bezig geweest om dit ‘klusje’ te klaren.

In het meerjarenplan van de Stichting SBV, die in samenwerking met het bestuur is opgesteld, staat op een gegeven moment ook het vernieuwen van de omheining van het 1e veld op de begroting. Natuurlijk zou dat het mooiste en beste moment zijn om dan ook het huidige en verouderde ophangingsysteem te vernieuwen, maar besloten is om voor een tussenoplossing te gaan. Het ophangingssysteem is nu al vernieuwd, met alle positieve gevolgen van dien, en kan op den duur zo overgezet worden op de eventueel te vernieuwen omheining van het 1e veld. Om ervoor te zorgen dat op de huidige omheining (de betonnen palen met buisconstructie uit 1969!) het ophangingssysteem wederom krom, schuin en gebogen zou worden opgebracht heeft Johan Verstege een houten constructie gemaakt. Deze constructie is op de huidige omheining geplaatst en zorgt ervoor dat de reclameborden keurig recht langs het veld worden geplaatst. Het nieuwe en demonteerbare ophangingsysteem is op de houten constructie geplaatst en na een aantal zaterdagen hard ploeteren is nu ruim drie kwart van het hoofdveld vernieuwd. Alleen achter het doel bij de kantine dient het in de komende tijd nog aangebracht te worden. De sponsorcommissie heeft weer een aantal nieuwe sponsoren gevonden en aangezien gisteren het systeem klaar is gemaakt, heeft Herman Vrielink namens de sponsorcommissie ook direct een aantal nieuwe borden kunnen plaatsen. Binnenkort zullen deze nieuwe sponsoren via de site worden voorgesteld.

Aangezien de borden van de zomer al een flinke schoonmaakbeurt hebben gekregen en in de afgelopen weken ook nog daar waar nodig nog zijn opgeknapt, ziet het geheel er weer piekfijn uit!

reclameborden 3

reclameborden