wikee de viking 5

Vorden 28 februari 2015 – Ook dit seizoen wordt bij v.v. Vorden weer afgesloten met het Wikee de Vikingtoernooi. Dit jaar heeft de organisatie een nieuw element toegevoegd aan het fraaie dames en herentoernooi, het 37,5 + voetbal ….

 

 

Hoe kan het ook anders: in 2015 sluiten we het seizoen wederom af met het traditionele Wikee de Viking toernooi. Dit jaar op 30 mei a.s.!

Nieuw dit jaar is dat we bij de heren een aparte poule organiseren voor teams die bestaan uit vikingen van 37,5 jaar en ouder. Vanuit een aantal teams dat al jaren meedoet, is deze wens al vaker geuit, omdat zij het niveau van de echte pro’s nét niet meer weten te evenaren. We verwachten hiermee dus aan een vraag te voldoen! Vooralsnog gaan we uit van 8 teams in deze poule.

Om deel te mogen nemen aan de 37,5+ poule, moeten de spelers 37,5 jaar of ouder zijn met uitzondering van hooguit 2 dispensatiespelers vanaf 30 jaar.

Vanaf 1 maart is de inschrijvingspagina weer toegankelijk. Net zoals voorgaande jaren is er plek voor 38 teams, waarvan nu dus acht damesteams en acht 37,5+ teams. Uiteraard zorgen wij weer voor een mooi feest na afloop. Trommel je vrienden nu alvast op, want de afgelopen jaren zat het toernooi binnen de kortste keren vol!

 

Ga naar http://www.wikeedeviking.nl/ voor meer informatie of om je direct in te schrijven.

wikee de viking 2