Michel Feukkink

Vorden, 21 november 2018 – Afgelopen week heeft het bestuur in overleg met hoofdtrainer Michel Feukkink besloten om het contract aan het einde van het seizoen 2018-2019 niet te verlengen. Na een dienstverband van maar liefst 8 seizoenen zal er in juni 2019 een einde komen aan een zeer succesvolle en prettige periode van Michel als hoofdtrainer van v.v. Vorden, waar hij in 2012 met het 1e elftal promotie naar de 4e klas af heeft gedwongen en in 2015 via het kampioenschap in de 3e klas de huidige 2e klas heeft bereikt.

Via de ‘normale’ procedure is er de afgelopen week met diverse personen en partijen rondom het  1e elftal gesproken, met natuurlijk Michel zelf en de spelersgroep als belangrijkste pijlers en na alles in overweging te hebben genomen is uiteindelijk besloten het contract met Michel niet voor de 8e keer te verlengen.

‘Toen wij in het najaar van 2010 met het toenmalige bestuur Michel Feukkink aan hadden gesteld als nieuwe trainer voor het seizoen 2011-2012, had niemand kunnen bevroeden dat deze samenwerking maar liefst 8 seizoenen zou gaan duren, aldus voorzitter Marc van der Linden.  ‘Echter, hoe veel respect er ook is voor de trainer en mens Michel Feukkink en hoe goed de samenwerking ook nu nog loopt, het werd toch duidelijk dat vers bloed en een nieuw gezicht voor de groep gewenst was.’

‘Wij zijn als 1e elftal en vereniging in het algemeen Michel enorm veel dank verschuldigd en ook als bestuur kijken wij nu al terug op een hele prettige en intensieve samenwerking en wij wensen hem dan ook een succesvolle tweede helft van het seizoen met in de zomer van 2019 een fraai vervolg van zijn trainerscarrière’, aldus Marc van der Linden namens het bestuur van v.v. Vorden.