logo-vvv-erediv-pool-gz-150x180-1Zondag 01 maart – Met 68 punten is Mark Borgonjen weekwinnaar geworden van speelronde 25 in de vv Vorden-pool.
Met 68 punten is Mark Borgonjen weekwinnaar geworden van speelronde 25. Hij had een ruime voorsprong op nummer 2, Jurjen Temming. Hij behaalde uiteindelijk 57 punten en heeft daarmee net wat meer punten dan Cees van Zuilen, Edwin Meijer en Germa ten Duis.

Voor de slecht gelovigen onder ons……….de organisatoren vullen de uitslagen echt voor het begin van de speelronde in!!

Het was een weekend waarin Ajax de topper van PSV won en zodoende het verschil terugbracht naar 11 punten, Feyenoord in Utrecht dure punten liet liggen in de strijd om Europees voetbal en Vitesse zijn zegereeks voort blijft zetten en inmiddels is opgerukt naar plek 5.

In het algemeen klassement blijft Willem Lichtenberg aan kop en behoudt zijn 20 punten voorsprong. Daarachter is het echter dringen geblazen. Het verschil tussen de nrs 2 tot en met 5 bedraagt slechts 2 punten. Het gaat hierbij om Cees van Zuilen, Annie Rakitow, Eddy Hiddink en André Siemerink. Mocht Willem binnenkort een slechte week hebben, dan belooft het een zeer spannende ontknoping te worden.

Voor alle standen ga in het menu naar Pool vv Vorden