Vorden2

Vorden 9 september 2015 – De komende drie weekenden zullen in het teken staan van de teamfoto’s. Iedere zaterdag en zondag zijn onze huisfotografen in de weer om alle 38 teams op de gevoelige plaat vast te leggen. Vorden 1 en Vorden 2 hebben de spits afgebeten en hun foto staat inmiddels ook al op de website op de betreffende teampagina. Alle teams hebben hun eigen teampagina en daar zal de teamfoto ook op komen te staan. Tevens worden alle teamfoto’s geplaatst in de presentatiegids 2015-2016.

Op iedere zaterdag en zondag in de komende drie weekenden zal er een fotograaf aanwezig zijn om alle teams op de foto vast te leggen. Er is hiervoor speciaal een schema in elkaar gezet en graag willen de leiders en trainers dan ook vragen om hier notie van te nemen, zodat je van te voren weet wanneer je elftal aan de beurt is.

Fotoschema 2015-2016 elftalfoto’s

De fotograaf is aanwezig op het hoofdveld bij de tribune waar wij proberen om zoveel mogelijk in dezelfde opstelling een elftalfoto te maken. Dit houdt in dat er sprake zal zijn van twee rijen, met vooraan 7 zittende spelers en de overige spelers staand erachter met de keeper in het midden. Aan de zijkanten stellende leiders en trainers zich dan op. Denk aan de volgende details: Sokken omhoog, shirt in de broek en leiders en trainers zoveel mogelijk geel-zwart aan, dus je coachjas of je geel-zwarte polo. Heb je één van beide nog niet in je bezit meldt dit dan bij Johan Verstege, want voor iedere coach is een jas en polo beschikbaar. Voor de zekerheid zal de fotograaf ook enkele geel-zwarte jassen bij zich hebben. Tenslotte: Geen ballen, waterzakken, bidonrekken of andere zaken bij op de foto.

Presentatiegids

Ook dit seizoen zal er weer een speciale presentatiegids gemaakt worden en hierin zullen ook alle 38 teams worden gepresenteerd. De elftalfoto’s zullen dus ook beschikbaar worden gesteld voor de gids en vandaar dat het schema ook in september afgewerkt dient te worden aangezien op zondag 5 oktober de gids zal worden gepresenteerd. De gids is al voor 80% gereed en wij hebben dit jaar 38 adverteerders/sponsoren bereid gevonden om een advertentie te laten plaatsen. Verder zullen er 12 redactionele stukken in komen te staan waarin alle geledingen binnen onze club aan de orde komen. Deze 12 hoofdstukken zullen natuurlijk voorzien worden van vele fraaie foto’s van onze huisfotografen Johan Bolink en Rob Immink.