Logo_klussenVorden 1 juli 2016 – Tijdens de klussendag zijn er weer enkele projecten opgeleverd, die voor de start van het nieuwe seizoen op het programma staan. Vandaag is de gehele vernieuwde en vergrootte opslagruimte van de keuken uitgepakt, zodat de komende 2 weken de vloer gecoat en geverfd kan worden. Tevens zijn alle opbergkasten in de kleedkamergang verwijderd, zodat hier in de maand juli de nieuwe houten kasten/lockers per elftal gemonteerd kunnen worden. Tevens zijn alle vier ‘tegelplateaus’ achter het 2e en 3e veld opgeleverd, zodat hier de vier verplaatstbare grote doelen en de 8 pupillendoeltjes opgeborgen kunnen worden. Tenslotte is er een begin gemaakt met het schoonmaken van alle reclameborden en aanstaande dinsdagavond zijn de laatste 25 van de 68 aan de  beurt.

klussendag 1

De reclameborden, die allemaal uit de railing zijn gehaald, zijn stuk voor stuk ingesmeerd met een ‘zeer sterk goedje’, schoon geborsteld, afgespoten en weer droog opgeborgen. De bedoeling is dat rond 20 augustus,  tijdens de schoonmaakdag,  de borden weer opgehangen worden.

Jan Visser, Johan Verstege, Rene Nijenhuis en Ard Kettelerij hebben vandaag de vier plateau’s voorzien van troittoirtegels, terwijl Willam van der Veen, Marc van der Linden, René Bogchelman, Mark Borgonjen, Herman Vrielink en Jeroen van der Logt de kasten hebben opgeborgen, de keukenvloer vrij gemaakt en de reclamborden hebben schoon gemaakt. Jeroen Tijssen was aanwezig (met krukken) om iedereen te voorzien van een natje en een droogje, waarbij hij ook nog even werd geholpen door meesterkok Harry Eggink, en hielp Johan om de boel binnen aan te sturen.

klussendag 2

Op zaterdag 20 augustus staat de schoonmaakdag op het programma en zal er ook nog hier en daar met de verfkwast rond gegaan moeten worden. Op deze dag rekenen wij op zeker 20 mensen in de ochtend en 20 mensen in de middag, zodat wij de reclameborden kunnen inhangen, alle banken, dug-outs, borden, houtwerk rondom de kantine, bestuurskamer en kleedkamers en achterkant van de hangende reclameborden kunnen schoon maken en alle zes doelen en ophangpalen met het ‘zeer sterke goedje’ weer mooi wit kunnen maken door de ijzerlaag vanuit het grondwater te verwijderen.