Donderdag 12 april – De competitie loopt dit jaar voor het eerst langer door en is gepland tot en met het laatste weekend van mei. Het blijkt echter dat de KNVB zelfs begin juni nog een volledig competitie programma heeft gepland mede door de lange winterstop. Dit betekent dat activiteiten die al jaren lang in deze weekenden plaats vonden, zoals ons ‘Gert Bruggink- jeugdkamp’ en het onderlinge jeugdtoernooi, dat altijd op de ochtend van de Wikee plaats vond, nu moeten worden verzet. Het onderling toernooi is nu op de ochtend van 9 juni gepland.

 

Met de Jeugd Advies Commissie of terwijl het JAC zijn alle opties doorgenomen voor een andere datum voor het jeugdkamp. Maar behalve met de uitlopende competitie hebben we ook te maken met de avondvierdaagse, Manana Manana, de schoolkampen, veldonderhoud, zomervakantie en de bekercompetitie die in september weer start.

Alles overwegende heeft het JAC (Edith, Jacqueline, Jeroen, Johan, Anouk, Martine en Natascha) gekozen om het ‘Gert Bruggink – Jeugdkamp’ deze keer te organiseren op 31 augustus en 1 september voor D en C jeugd seizoen 2018-2019 en 1 en 2 september voor F en E jeugd seizoen 2018- 2019. Op die dagen zijn we te gast bij de Heksenlaak in Barchem. Noteer alvast deze datum.