jeugdkamp D

Vorden 22 mei 2016 – In dit weekend staat de vereniging op Sportpark ‘t Grote Veld geheel in het teken van het jeugdkamp 2016. Terwijl afgelopen week de ‘Wikee-de-Viking tent’ is opgezet op de oefenhoek, worden op vrijdag-zaterdag en zondag de pupillen van v.v. Vorden vermaakt met alweer het 21e jeugdkamp van v.v. Vorden. Vrijdagavond waren de D-pupillen aan de beurt en mochten overnachten in de grote tent. Zaterdagmiddag kwamen de E- en de F-pupillen naar het Sportpark en zij hebben afgelopen nacht een poging gedaan de klok rond te slapen in de Wikee -tent (!).

Voor de D-jeugd stond er vrijdagmiddag/avond een mooie uitdaging op het programma, want zij werden onder handen genomen bij Sportschool ‘Indoor Sport Vorden’ met een heuse bootcamp. Daarna terug naar het sportpark, waar de voetbalschool van Peter Jansen deze avond een afsluitend evenement had georganiseerd van de 8-daagse training, waar een spel in het bos op het programma stond. Op zaterdagmorgen werden de D-pupillen, na een goede (!) nachtrust, onder handen genomen door Björn Grotenhuijs die diverse trainingsvormen op het hoofdveld had uit gezet. Om 12.30 uur waren de jongens klaar en werden zij afgelost door ongeveer 85 E- en F- pupillen, die direct flink aan de bak moesten met prachtig uitgezette voetbalvormen door Björn, Siebren, Koen, Koen en Jeff. Nadat dit voetbalspektakel was afgerond was er tijd voor een sportvoeding die geheel in het teken stond van de ‘schijf van vijf (!)’. Het JAC (Jeugd-Activiteiten-Commissie) bestaande uit vijf moeders en één vader, had voor de avond wederom een mooi programma in elkaar gezet met o.a. een quiz en een avonturenspel in het bos.

Vandaag staat er nog een ochtendprogramma op het programma en dan zal net na het middaguur ook voor de E- en de F-pupillen het jeugdkamp 2016 er weer op zitten.

Wij willen hierbij alvast het JAC enorm bedanken voor het organiseren van dit evenement, Björn en de vijf spelers uit de selectie, diverse trainers/coaches van de F-E- en D-jeugd, Sporschool Indoor Sport Vorden en de keukenploeg bedanken voor hun inzet en energie en natuurlijk alle spelers en speelsters voor hun enthousiasme en inzet.

Ga naar de site van Johan Bolink (of klik op onderstaande foto) voor een prachtige sfeerreportage van zowel de vrijdag als de zaterdag.

jeugdkamp E+F