vorden half stok

Vorden 26 maart 2016 – Op deze ‘inhaalpaaszaterdag’ waren er maar liefst 11 thuiswedstrijden gepland en onder een heerlijk voorjaarszonnetje onstond er een mooie voetbaldag waarbij inzet, beleving en puur voetbalplezier op alle drie velden te ontdekken viel. De pupillen begonnen s’morgensvroeg en aan het einde van de dag waren A2, B3 en de meiden van MB1 die deze zaterdag afsloten. Terwijl Vorden D3 zich ook nog heeft ingezet voor de zwerfvuilactie, was het naast de 11 vordenteams ook genieten van het nieuwste team van Vorden, F5, dat nu ook een elftalfoto heeft, koploper Grol C1 in de 1e klas dat overtuigend won van onze C1, de fraaie tenues van de meiden van Kon. UD die 0-0 speelden tegen Vorden MB1 en spelers van Markelo B3, die er zelf op stonden om samen met Vorden B3 een minuut stilte te houden vanwege de gebeurtenissen deze week….

Vorden D3 had ook een bijzondere voetbaldag vandaag, want allereerst moesten zij om 09.00 uur voetballen tegen Kilder D2 en een paar minuten voor tijd mochten zij de overwinning bij schrijven toen de 2-1 werd gemaakt. Daarna gingen zij zich nog op een andere wijze inzetten en werkte mee met de ‘zwerfvuilactie’ van Vorden. Van 11.00 tot 12.00 uur hebben zij in groepen van drie de bermen langs de wegen rondom ons Sportpark opgeruimd en zodoende een steentje bij gedragen aan de landelijke actie, die in Vorden al jarenlang door een speciale werkgroep wordt georganiseerd.

Klik op de ‘Johan Stapper Uitslagensite’ om alle resultaten te bekijken van onze vordenteams, maar geniet vooral van de fraai fotoreportage van Rob Immink die op een mooie wijze de voetbalsfeer vandaag op Sportpark ‘t Grote Veld in beeld heeft gebracht.

Johan Stapper Uitslagensite

Fotoreportage Vorden C1 – Grol C1

dion besselink vorden c1

Nieuwste team van v.v. Vorden, F5, nu ook op de teamfoto! Teampagina Vorden F5

vorden F5 2015-2016